Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan vehetném rá hogy...

Hogyan vehetném rá hogy vegyen egy motort?

Figyelt kérdés
úgy kezdeném hogy faterom azt monda 4.0 es átlagra leteszem a jogsit és kaphatok 1 motort. de új suliba kerültem nagyon erős 8 osztályos gimi és tanultam de azt mondta nem tettem egész évbe semmit és nem vesz mert 3.22 lett az átlagom végül.de én tanultam és imádom a motorokat 10 évesen mondtam neki hogy szeretném és azt mondta 14 évesen 7 be 4es átlagért de áttett ebbe az iskolába és ez az első évem ráadásul mi legyen? bicikliztem sokat agyon és már unom.. :( yamaha dt 50 esről van szó ja és van bele 60.000 amit beletettem volna és már beiratott jogsira de azt mondta ki fog huzatni mert nem tehetem le.. :/ megoldás? tanácsok?

2013. jún. 19. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Jövőre igyekezz jobban az iskolában.

Ha megállapodásotok úgy szólt, ahogy írtad az elején, hogy a 4.0-s átlag a feltétele a jogsinak és a motornak, akkor mivel te nem teljesítetted a vállalásod, így neki miért kellene?

2013. jún. 19. 17:34
 2/6 anonim válasza:

Esetleg próbálj apellálni anyukád szívére, ha őt meg tudod fűzni, akkor ő hathat apukádra is.

Egyébként tényleg jogos tőle, hogy ki akar venni a tanfolyamból, ahogyan az előző válaszoló is írta. A 3,22 az nem négyes:)

2013. jún. 19. 17:50
 3/6 A kérdező kommentje:
:/ nagyon csalódott de azért tekintettel lehetne az új iskolára ő meg azrt mondta hogy én ezzel jövök mindíg
2013. jún. 19. 18:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Esetleg ajánlj alkut, amit ez alkalommal betartasz...:)

Valami házimunka x ideig, vagy ilyesmi... Valami csak akad, amivel rábeszélheted. Ha látja, h ennyire fontos lehet belemegy.

Amúgy 7-es vagy, azaz 6 ált. jártál, most 6 gimi, vagy már 5-től ide jártsz?

2013. jún. 19. 18:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Várj jövő évig. Esetleg, ha a számodra fontos tárgyak ötösök, ami meg nem az 2-3, akkor ezzel érvelhetsz.
2013. jún. 19. 18:49
 6/6 anonim ***** válasza:

"de azért tekintettel lehetne az új iskolára"

Te meg legyél tekintettel arra hogy a szüleid keresik a pénzt, nekik kell beosztani és eldönteni hogy megengedhetnek-e egy motorvásárlást. És hidd el nekem hogy nincs rosszabb egy követelőző gyereknél akinek gyakran fingja nincs a mindennapi gondokról.

2013. jún. 20. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!