Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok vannak e minden...

Mit gondoltok vannak e minden motormárkának olyan érdekessége amit jobb tudnia egy motorvevőnek mielőtt dönt milyen márkájú motort vegyen?

Figyelt kérdés

Pl. nekem azt mondta egy honda tulaj hogy a honda egy jó márka csak drága hozzá az alkatrész. És ti tudtok e valami ilyesmit a többi márkával kapcsolatban?

Csak mert első motoromat szeretném megvásárolni és nem tudom hogy melyik márka lenne a legjobb választás.

A válaszokat előre is köszönöm.

2011. nov. 28. 01:29
 1/1 anonim ***** válasza:

Abban igazat adok amit ismerősöd mondott.

A honda jó márka de nem drága hozzá az alkatrész. Vagyir relatív hogy drága. A nagy márkák közül az egyik legolcsóbb alkatrész utánpótlással tartható fent. A Legdrágább ilyen téren a Yamaha és a Suzuki. utána jön a KTM Kawasaki Honda. ez a sorrend.

Jó tudni pár dolgot mielőtt motor veszel.

Az egyik az hogy mire szeretnéd használni, mert minden motormárka másban jó. A Yamaha az szép erős de képes elpusztítani önmagát, inkább versenygép pár szezon aztán kuka. A Suzuki drága jó építésű nagyteljesítményű és bírja a strapát. A kawa hasonló a suzukihoz csak olcsóbb az alkatrész hozzá és általában üzemórásak ha elhanyagolják bizony egyszerre megy tönkre benne általában minden.A KTM is inkább üzemórás kategória viszont igénytelenebb a fent említettektől nem kíván annyi odafigyelést gondozást. A Honda az összes közül a legerőtlenebb viszont nyűhetetlen kis igényű gép.

A többi márkáról nem tudok nyilatkozni azokat nem próbáltam.

Öszintén megvallva az Yamaha számomra a leg rosszabb motor hiába a legjobbnak titulálják. Soha nem akarok venni ilyen márkát többet. Az Yamaha 80ccm es dt-m többet volt rossz mint jó. A haverom Y 400Fzrje ugyanígy járt. A Másik cimbim vadi új R1-ének a váltója szétszakadt 2 hét után. De volt egy ősrégi 125 Honda XL em az hihetetlen mit ki nem bírt és semmi baja nem vt soha, ez számomra is meglepő volt mert én már szívtam annyit motorral mint egy torkosborz. Ezek a személyes tapasztalataim. remélem segítettem valamiben.

2011. nov. 28. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!