Hogyan tudnám egy kicsit jobb kinézetűvé tenni az autómat?
Figyelt kérdés
Mivel régi darabról van szó, tele van karcolásokkal, stb. Milyen színű és formájú matricákat (kiegészítőket) tegyek rá amitől jobban kinézne, de nem lenne röhejes. (a motorháztetőt is több helyen meghúzták azért van ott is a matrica)
2011. nov. 24. 12:45
2/6 anonim válasza:
Ezektől a matricáktól csak szánalmas kinézetűvé válik az autó. Ha karcos, akkor vidd el egy komplett fényezésre, esetleg kapásból más színűre. Nem olcsó, de autót fenntartani nem is olcsó mulatság manapság.
3/6 anonim válasza:
amennyit erre ráköltenél plusz maga az autó ára, abból már vehetnél egy jobb, újabb verdát.
persze nem szólok bele, ha fontos neked a kocsi, akkor ölj bele pénzt, de azért jól gondold át, h érdemes-e.
mi tavaly vettünk egy eléggé lehasznált kocsit, gondoltuk jó lesz pár évig, ameddig össze nem spórolunk egy újra. a legfontosabb dolgokat megjavíttattuk rajta, de optikailag nem áldoztunk rá egy ft-ot se, mert eladásnál nem jelentene olyan sokat.
4/6 anonim válasza:
Ha NEM akarod eladni és kötődsz az autóhoz akkor vidd el fényezőhöz vagy ha értesz hozzá és van felszerelésed is esetleg kevertesd ki a színt és fújd át te magad.Van olyan matrica is ami direkt autóhoz való ez igazából ilyen fólia jellegű dolog de még drágább mint a fényezés, ahogy előttem is írták a matricáktól jobb nem lesz.
5/6 anonim válasza:
Ezt az autót egyértelműen úgy tudod jobb kinézetűvé tenni, hogy leveszed a motorháztetőről azt a sárkányt, ugyanis az szerintem ultragáz. Egyébként az ég világon nincs semmi baj az autóddal, teljesen jó így, ahogy van. De ha adhatok ötletet, én egy másik felnit tennék rá, egy szép, vagányat. Erre érdemes költeni, mert ha veszel másik, újabb autót, akkor arra át tudod szerelni, ezt pedig ezzel eladni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A sárkányt azért tettem rá, mert a motorháztetőn van pár meghúzás, és mivel elég ritka szín (még színkód alapján sem kaptam vissza az eredetit, valami pezsgőezüst) így ha picit is de elüt az eredetiről. Túl sokat nem akarok rá költeni, de azért jó lenne ha nem olyan átlagos autó lenne. (pláne ha alkatrész ügyben is nehéz helyeztem van mindig)
2011. nov. 26. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!