Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám alaphelyzetbe jobb kinézetűvé tenni?
Minek? Mereven bőven elég a mérete, akkor nem tök mindegy, hogyan néz ki lankadtan? (Amúgy sem tudsz változtatni rajta, úgyhogy mindegy is ezen aggódni.)
Strandon, suliban meg ne egymásét nézegessétek, és probléma megoldva.
1. Én még biszexként se nézegetem zuhanyzáskor mások farkát, szóval ez a gondod számomra meglehetősen új.
2. Az uszoda/strand gondot (ha csak nem valamiféle nudihelyekre jársz) megoldja egy jobban kiválasztott alsó.
3. Tornaöltözőben szerintem ne akarj a publikumnak imponálni. Na de ha annyira végzetesen zavar, akkor ugyancsak érdemes valami jobb alsógatyába invesztálni. Színben érdemes talán a szürkét preferálni, mert nem annyira élesek az árnyékok rajta, mint a fehéren, de mégse érvényesül az az összehúzó hatás, mint a fekete esetében.
Ennyit tudok javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!