Volt mar kozuletek olyan, aki meggyozte a szuleit, hogy vegyen nektek autot?
Mivel nekünk már volt autónk és mikor megszereztem a jogsit még jobban áltunk anyagilag és pon én beszéltem le őket hogy ne vegyék meg nekem unakatesóm renault 19 esét mert minek fizetnének két autó után na még jó hogy nem vettek mert rá egy fél évre romlot az anyagi helyzetünk addig is jártam a családi kocsival ha valahova el akartam menni.
Azóta melóm lett és saját autóm van :)
Eszem ágába nem jutott volna! Semmi szükség nem lett volna rá. Ha 17 évig tudtam busszal járni, attól, hogy jogsim lett még ugyan úgy fel tudtam szállni a buszra és kibírtam naponta azt a pár megállót.
Később egyetemre 200 km-re a lakóhelyemtől vettek fel, de oda is járt vonat. Hála istennek tandíjat nem kellett fizetnem, de így is volt miattam elég költségük. Egyetemi kiadások, lakhatás stb. Égett volna a pofámról a bőr, ha elvártam volna tőlük, hogy egy autót is vegyenek, tankolják nekem, fizessék a szervizt, biztosítást, adót.
Aztán mikor elkezdtem dolgozni és szükség volt az autóra, mert munkát sem kaptam helyben és mivel már tudtam állni a költségeit, összespóroltam és vettem egyet magamnak.
Nem! Még akkor sem amikor már futotta volna egy olyanra ami még menne egy darabig.
Meg hát volt a háznál így amikor meglett a papír azt kezdtem el hajtani.
Én magamnak vettem meg a jogsit és a kocsikat is,és a motorom is magamnak vettem meg.
ha kocsit akarsz a segged alá akkor dolgozz meg érte Magad!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!