Adnátok tippeket egy nő milyen kocsit vegyen?
5,5-6,5 millió között, maximum 4-5 éves.
Lehetőleg diesel-es.
Francia vagy olasz nem kell. Leginkább Audi, Mercedes, BMW, Lexus, Volvo érdekel.
Ne legyen kombi, SUV, cabrio vagy egyterű. Sedan vagy coupe lehet
a fő szempont, az igazi klasszikus automata váltó. na az az élményautóás minden nap.
ha egyedül jár, akkor kétajtós.
robotizáltat ne!
A dízel a gazdaságosság miatt kell, vagy csak a kényelem miatt? Városban vagy inkább városon kívül használnád? Mennyit mész egy évben?
Meg azért ezek a márkák gyártanak kicsitől az egészen nagyig is autót (pl. A1-A3-A4-A6.. vagy Volvo C30-XC70) - jó lenne tudni mit preferálsz.
Ezek alapján lehet szűkíteni a dolgot, hiszen csak ez az 5 márka elég sok típust gyárt elég sokféle motorral...
Nekem elsőre a Volvo C30 ugrott be - de biztosan mert ha azt olvasom hogy nő, akkor a kisebb járműre asszociálok.
Audi A6 tessék ezekközöt válogathatsz
" gyönyörű kinek ne tetszene ? "
Például nekem. Attól hogy tele van extrákkal még nem néz ki jól egy nem kifejezettem szép formájú autó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!