Történetet írok, kéne bele egy autó. Hozzáértők, adnátok tippeket?
Egy háromgyermekes családapa, építészmérnök (cégvezető) kocsija lenne. Nem kisgyermekek (két huszonéves és egy kamasz), tehát ez nem szempont. Jómódúak, nagy házuk van (+ ezen kívül még néhány ingatlanuk), két kocsijuk, sosem nélkülöznek, sokat utaznak.
Az apa lecseréli a Volvoját BMW-re (így gondoltam legalábbis). De milyen típus legyen? Vegyük figyelembe, hogy középkorú (40-es) férfiról van szó, tehát pl. cabrióhoz nem ragaszkodom.
Nézegettem a BMW honlapját, de olyan sokféle van, nem tudom, melyik az igazán "menő" kocsi.
Tippek?
Szia!
Szerintem egy negyvenes mérnök családapához jobban illene inkább egy Lexus.A Bmw az inkább gengszterautó szerintem...
Ma éppen láttam egy ilyet egy multi parkolójába: IS250 Hihetetlenül szép és a BMW sosem ér a meleg nyomába. Na jó,nem az M-es szériákra gondoltam összehasonlításként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!