Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Történetet írok, kéne bele...

Történetet írok, kéne bele egy autó. Hozzáértők, adnátok tippeket?

Figyelt kérdés

Egy háromgyermekes családapa, építészmérnök (cégvezető) kocsija lenne. Nem kisgyermekek (két huszonéves és egy kamasz), tehát ez nem szempont. Jómódúak, nagy házuk van (+ ezen kívül még néhány ingatlanuk), két kocsijuk, sosem nélkülöznek, sokat utaznak.

Az apa lecseréli a Volvoját BMW-re (így gondoltam legalábbis). De milyen típus legyen? Vegyük figyelembe, hogy középkorú (40-es) férfiról van szó, tehát pl. cabrióhoz nem ragaszkodom.

Nézegettem a BMW honlapját, de olyan sokféle van, nem tudom, melyik az igazán "menő" kocsi.

Tippek?

2011. febr. 4. 18:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ja bocs most hirtelennem tok linkelni remek képet de menj fel az opel honlapjára!
2011. febr. 4. 19:02
 12/20 anonim ***** válasza:

Az új Astrával én is meg volnék elégedve pláne,hogy a mostani is a 14. életévébe lépett. ;-)

A kombi verziója is nagyon formásra sikeredett!

Nekem bejönne.

2011. febr. 4. 19:04
 13/20 anonim ***** válasza:

honda civic

[link]

2011. febr. 4. 19:33
 14/20 anonim ***** válasza:
Mivel időpont nincs megjelölve,ezért szerintem a volvo s70.Az tutira mérnökembernek való.
2011. febr. 4. 20:30
 15/20 anonim ***** válasza:

Ez nem rossz kérdés :)

Van pár tippem, ezeket magamnak is el tudnám képzelni szívesen!

Lexus RX 450h

Lexus LS 600h

Az új 5-ös BMW F10-es kódjelű. Ez nem gengszteres és nem ciggeres. Remélem sosem lesz az!!!

2011. febr. 4. 22:21
 16/20 anonim válasza:
Audi A4,A6,A8 lehetnek a megfelelők
2011. febr. 4. 22:35
 17/20 anonim ***** válasza:

Szerintem meg éppen a BMW-jét kéne lecserélni Volvóra, az valósághűbb :) Amúgy én vagy egy újjabb tipúsú Volvót, vagy Lexust javasolnék. A Lexus tényleg olyan "mérnökautó"

[link]

2011. febr. 4. 23:01
 18/20 anonim ***** válasza:

A Volvo után a BMW elég nagy váltás. A Lexus is elég sportos, én inkább Saab 9-5-öt írnék a szereplő hátsója alá.

[link]

(De ha vannak homoszexuális hajlamai vezethet Toyota Priust is, arról nem vagyok hajlandó képet linkelni. :P )

2011. febr. 4. 23:03
 19/20 anonim ***** válasza:
2011. febr. 5. 10:15
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha a valóságot nézem akkor az építészmérnök szinte tuti hogy egy XC-szériás Volvoról vált egy X-es BMW-re, mondjuk XC90---> X5, tuti hogy SUV-val jár, minden 40-es éveiben járó jól kereső ember azt vesz. Persze forgatókönyvbe hülyén néz ki hogy városi terepjárója van valakinek, úgyhogy mondjuk cserélhetné a megunt V70-t egy 5-ös kombira vagy méginkább GT-re hamár úgyis ilyen szép nagy családja van.
2011. febr. 5. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!