Történetet írok, kéne bele egy autó. Hozzáértők, adnátok tippeket?
Egy háromgyermekes családapa, építészmérnök (cégvezető) kocsija lenne. Nem kisgyermekek (két huszonéves és egy kamasz), tehát ez nem szempont. Jómódúak, nagy házuk van (+ ezen kívül még néhány ingatlanuk), két kocsijuk, sosem nélkülöznek, sokat utaznak.
Az apa lecseréli a Volvoját BMW-re (így gondoltam legalábbis). De milyen típus legyen? Vegyük figyelembe, hogy középkorú (40-es) férfiról van szó, tehát pl. cabrióhoz nem ragaszkodom.
Nézegettem a BMW honlapját, de olyan sokféle van, nem tudom, melyik az igazán "menő" kocsi.
Tippek?
Az új Astrával én is meg volnék elégedve pláne,hogy a mostani is a 14. életévébe lépett. ;-)
A kombi verziója is nagyon formásra sikeredett!
Nekem bejönne.
Ez nem rossz kérdés :)
Van pár tippem, ezeket magamnak is el tudnám képzelni szívesen!
Lexus RX 450h
Lexus LS 600h
Az új 5-ös BMW F10-es kódjelű. Ez nem gengszteres és nem ciggeres. Remélem sosem lesz az!!!
Szerintem meg éppen a BMW-jét kéne lecserélni Volvóra, az valósághűbb :) Amúgy én vagy egy újjabb tipúsú Volvót, vagy Lexust javasolnék. A Lexus tényleg olyan "mérnökautó"
A Volvo után a BMW elég nagy váltás. A Lexus is elég sportos, én inkább Saab 9-5-öt írnék a szereplő hátsója alá.
(De ha vannak homoszexuális hajlamai vezethet Toyota Priust is, arról nem vagyok hajlandó képet linkelni. :P )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!