Adnátok tippeket egy nő milyen kocsit vegyen?
Figyelt kérdés
5,5-6,5 millió között, maximum 4-5 éves.
Lehetőleg diesel-es.
Francia vagy olasz nem kell. Leginkább Audi, Mercedes, BMW, Lexus, Volvo érdekel.
Ne legyen kombi, SUV, cabrio vagy egyterű. Sedan vagy coupe lehet
2013. febr. 2. 10:05
11/12 anonim válasza:
5-ös válaszolónak igaza van, jó lenne tudni a preferenciáidat. mert pl. én is nő vagyok és egy darabig 1-es BMW-t vezettem (szívből ajánlom), de aztán nagyobb autóm lett, nem feltétlenül ajánlanának nőnek ilyet.
szóval csak az általánosításból kiindulva azt mondanám, hogy BMW 1, esetleg 3, Audi 3 és a többi márka hasonló kategóriái. De ha úgyis ezekre a márkákra szűkítetted a dolgot, akkor elég egyszerű utánajárni, végülis te döntöd el, hogy melyik tetszik.
12/12 anonim válasza:
ha ügyesen tudsz alkudni és legalább az átíratási költséget letudod alukdni és van idő/türelem átpapírozni akkor több kocsit ki lehet próbálni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!