Bunyó lehetséges, hogy készüljek fel, tippeket adnátok?
Lehet, hogy nem sokra mész a válaszommal, de azért leírom... hátha...
Volt, hogy rám szállt egy cigány (bocsánat, roma - mert nem szabad őket sértegetni) társaság, és úgy rendeztem el a dolgot, hogy szóltam egy cigány/roma haveromnak, hogy gáz van. Ők "családon" belül lerendezték, s onnantól kezdve semmi gondom nem volt.
Szóval: keresd meg a megfelelő embert, aki lerendezi.
Ha ez nem, megy, akkor az állát üsd!
Sok sikert, drukkolok Neked!
1. vagyok.
B. verzió
Kapd el a górét, amikor egyedül van (tudom, nem könnyű, csapatostul járnak), és "beszélgess" el vele. Tudom, hogy baromi nehéz, de nem szabad, hogy lássák, hogy félsz tőlük.
leginkább lelkileg próbálj ráhangolódni.
kezeld elkerülhetetlen,eldöntött tényként,ami meg fog történni,ezért felesleges izgulni miatta.
te kezdeményezz,ne sodródj.
amint meglátod holnap az egyiket,nem várod meg,hogy kialakuljon a kötözködés odamész.
elkezditek tépni egymást,közben fogd meg a kabátját,ruháját és húzd rá a fejére lentről fel.
amint megvan továbbra is fogva egyik kézzel,a másikkal meg mint a gép ütöd megállás nélkül,egy helyre fókuszálva.
egy 50 kilós cigó, meg egy focista vadászik rád... vazze, ez tényleg komoly :D:D:D
viccet, szánalmat félretéve, túlerővel ne bunyózz. józan paraszti ész, bakker.
Az se rossz ötlet, hogy eljárj boxolni. ott rendszeresen szétvernek majd a cigányok a szorítóban. Legalább hozzászoksz, és nem majrézol majd itt nekünk :D
http://www.youtube.com/watch?v=8LB2ZDeMKYo
Én nem bunyóznék, egy paprika sprayt min vegyél 100ml-ig jogos önvédelem!
vagy egy ilyet.
Cigányállatokkal nem érdemes bunyózni vesztesz:Addig vernek amíg nem halsz meg vagy legalább nem ájulsz el.
Nyersz: Jön a 120 tagot számláló família, vagy ők taposnak halálra vagy mennek a rendőrségre és kikiáltanak nácinak ez így szokott lenni, meg fiatalkorú bűnözőnek.
Úristen ehhez tényleg nem kell Mindentudás Egyetem
ebből te csak szarul jöhetsz ki vágod ?
Kicsi vagy ,gyenge vagy , emberhátrányban vagy és ők izmosabbak nagyobbak.
Önvédelmi tanácsokat ne várj bár én tapasztalt harcos vagyok, de nem tudom milyen adottságaid vannak, de a tapasztaltak (mint én ) sem kötnek bele a cigányokba.
Mindig előkerül a vesztenek egy rokon 9mm-sel vagy legalább egy bozótvágó késsel minimum egy bicskával.
Nem ijesztgetni akarlak gyűlölöm a cigányokat.
Nem érdemes velük harcolni. Erős barátaid vannak legalább?
Ha nincsenek.... Fuss Forest fuss!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!