Hogyan vehetném rá apukámat, hogy vegyen nekem egy 220 literes akváriumot a mostani 60 literes helyett?
nehéz rendbe tartani??? ebben tévedsz, még könnyebb is, mint a kis 60l-est!:) gyönyörű szépen beáll a biológiai egyensúly a nagyban.
először tudni kellene, hogy miért nem akarja apud? Anyagi okok miatt?
22L
3. vagyok
hát azért mert sokkal sokkal szebb, és mutatósabb, mint egy kis 60 littyós. nekünk 120as van, de hát valami csodaszép.
És ha rendesen be van rendezve, takarítóhalakkal,algaevőkkel, és minden jól van csinálva, akkor mondom gyönyörűen beáll a biológiai egyensúly, mi 3 havonta csinálunk részleges vízcserét, fél évente pedig teljeset, de azt sem mindig, mert annyira szép tiszta, hogy tényleg csak a halak miatt szoktuk.:)
megint én vagyok!
nyugodtan tedd be közéjük a bettát! A betták más halakkal jól kijönnek, csak a saját fajtájukkal nem:)
Szüntesd meg a többit, max egyet hagyj meg nevelőnek, ha lennének kicsik majd...
és mond apudnak, hogy még mindig jobb ez a hobbi... vagy talán jobban örülne, ha rallyznál? vagy ejtőernyőznél?:P
Győzködd még egy kicsit.Nekem az összejött.Pont a nyáron kaptam egy új aksit 110 literes és nagyon szép.Szerintem sokkal jobb egy nagyobb aksi mint egy kisebb.Szebb, mutatósabb,könnyebb tisztántartani,berendezni stb.És az elevenszülők imádják a nagy mozgásteret.Minden szempontból jobban jársz Te is egy 220 literes aksival.(és a halaid is)
Sok sikert !!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!