Miért tiltották be a gömb akváriumot?
16:29!
Még a szemét is ledörzsöli?! Na ezt nem tudtam, butábbak a halak mint gondoltam.
16:37
Nem feltétlenül van így, de előfordulhat. Teljesen megzavarodnak a gömbakváriumban, szegények. Nem tudnak ott tájékozódni.
Volt már ilyen kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__halak-akvarisztika__2..
Pl. Platypus jókat válaszolt.
Uhh, elhangzott néhány baromság...
"Ugyebár olyan buta, hogy körbe körbe megy mert elfelejti, hogy ott már volt." Látom, te sem sokat értesz a halakhoz. Egyáltalán nem buták és nem felejtik el, hogy ott már voltak. Fél év után is emlékeznek a búvóhelyekre, a kajásdoboz színére, hangokra. A megoldás nem ebben keresendő.
"Még a szemét is ledörzsöli?! Na ezt nem tudtam, butábbak a halak mint gondoltam."
Rosszul gondoltad. Ezt nem a butaság okozza, illetve az, de az emberi butaság. Mivel kis helyre zárják az állatot, ahol sem úszni, sem tájékozódni nem tud, természetes, hogy megsérül és elpusztul. Normális helyen ilyen nem történik. Erről nem a hal tehet.
A helyes válaszokat illetve a lényeget pedig leírta Platypus és még sokan mások a többi kérdésben, keresgélj egy kicsit!
Rájöttek, csak nem foglalkoztak vele. Az ország vezetőinek nincs idejük ilyenekkel foglalkozni, mikor lopniuk kell. Szerinted érdekli őket néhány hal sorsa és élete?
Most azért lettek meghozva ezek a törvények, mert a fejlettebb országokban régóta ez az alap, aztán égő volt ennyire elmaradottnak lenni.
A hozzáértő akvaristák viszont már 30 éve száműzték az otthonukból, a Horn-Zsilinszky könyvben is le volt írva, pedig az még idősebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!