Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy vehetném rá apámat hogy...

Hogy vehetném rá apámat hogy olyan kocsit vegyen amilyet én akarok?

Figyelt kérdés
Idén éretségiztem, apám kocsit akar nekem venni de nem olyat amilyet én akarok. Állandóan azt hajtogatja hogy jó lesz nekem f astra is nem érti meg hogy azok f@stalicskák, jobban járna ő is ha vmi normális kocsit venne nem?? Audi a3 régi 3-as bömös az se sokkal drágább!
2011. jún. 26. 15:01
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
nektek hogy sikerült? leoltást nem kérek!!
2011. jún. 26. 15:06
 2/13 anonim ***** válasza:

Én marhára örültem volna érettségire bármilyen autónak.

Az f astra tökéletes tanulóautónak, 1-2 évig hajtod, dolgozol, gyűjtesz egy kis pénzt, aztán ha később is úgy gondolod, lecseréled egy komolyabbra.

2011. jún. 26. 15:10
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

Nemhogy örülnél neki bazzmeg,hogy apád vesz neked egy kocsit.Az én szüleim is megtehették volna,de azt a választ kaptam,hogy "majd meg fogsz dolgozni érte"...A te elkényeztetett p*csádnak nem elég jó az F Astra mi?Egyből Audi kell,hogy felvághass a haverok előtt.Lúzer!Gondolj bele abba,hogy apád fogja finanszírozni a kocsi fenntartását amíg te nem keresel pénzt.És le merem fogadni,hogy mész továbbtanulni.

SZÓVAL ÖRÜLJ,HOGY KAPSZ KOCSIT!!!!!

Uff,én szóltam.

2011. jún. 26. 15:27
 4/13 anonim ***** válasza:
Az Audi A3 a fostalicska. Nekem volt, csak gáz volt vele. Ellenben Astrám is volt, azzal meg semmi gond nem volt. Örülj hogy egyáltalán kapsz valamit!
2011. jún. 26. 15:27
 5/13 A kérdező kommentje:

mondtam hogy nem kérek leoltást!!

inkább vmi ötlet??

2011. jún. 26. 15:45
 6/13 anonim ***** válasza:

Mondjuk az Astra olcsóbb, ha megvenni nem is , javítani biztosan. Szerintem a 3 ajtós F-nek nincs rossz formája, ha nem rozsdafoltos és normális színű simán vállalható.

Az autó amivel járok apámmal közös cégünk tulajdona, 6 éve vette. Én is hasonlóan próbáltam beleszólni, hogy ne kombi legyen, ne világoskék stb. Elmentem egy hétre külföldre, mire hazaértem a garázsban vigyorgott ez a csúnyaság. De ez van, örülök hogy van mivel melóba járni.

2011. jún. 26. 16:03
 7/13 anonim ***** válasza:

Én érettségi után azt kaptam hogy a jogsim kis részét állták amire nekem már nem volt pénzem. 2 éve érettségiztem de a mai napig nincs autóm. Én az F Astrának is örülnék, bár ha autót vennék akkor az nem ilyen lenne de ha ajándékba kapnám akkor mind1 milyen.

Ez nem leoltás de örülj hogy autót kapsz.

Ha már a neveden van akkor azt csinálsz vele amit akarsz. Eladod és veszel BMW-t vagy Audi A3-ast.

Amúgy egy A3-as drágább mint egy F Astra.

2011. jún. 26. 16:05
 8/13 A kérdező kommentje:
tudom hogy az a3 drágább, de az legalább autó.. XD
2011. jún. 26. 16:10
 9/13 anonim ***** válasza:
67%
Én meg apád helyében semmit nem vennék neked. Keresd meg a rávalót.
2011. jún. 26. 16:25
 10/13 anonim ***** válasza:
én apád helyébe aztmodnanám hogy tankold meg jhavittasd a BMW-det meg az Audidat ha nemjó az astra de akkor meg beis huygoznál lehet az első szerviznél
2011. jún. 26. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!