Miért mondják azokra hogy hülyék akik új autót vesznek?
Sok fórumon olvastam és itt is a GYK-án lehülyézik akik új autót vesznek ? Miért ?
Én is használtan vettem tavaly egy 3 éves focust és egyáltalán nem néztem hülyének az eladót, azért mert ezek a kocsin bukott 2.5milliót. Már ott volt a garázsába az új opel insignia 2.0D
Most mondjam neki hogy hülye vagy mert azon meg 4 milliót fogsz bukni. És én vagyok az okos mert 3 éves autót vettem.
Kicsit abszurd példa, de tegyük fel, senki nem vesz új autót, akkor te hogy veszel egy 3 vagy több évest?
Lehet ti már nem emlékeztek arra a korra, amikor pl. egy használt zsiguli többért kelt el mint egy új. (amire várhattál jó pár évet)
Attól még,hogy valaki használtat vesz nem biztos,hogy nem telne neki új autóra.Hanem inkább jól gondolkodik.
1-sel teljesen egyet értek.Az elektronika teljesen felesleges lehet,hogy menthet életet,de a törésteszt a lényeg.Egy új autó is kaphat 3 csillagot egy 10 éves is lehet 5 csillagos.Egyébként 10 éves autókat nemtudom mért kell lenézni.Sokkal jobbak mint az újak.Az új autók az elektronikára és a fogyasztás csökkentésére mennek. Motorjuk meg nagyrészt injektoros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!