Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért mondják azokra hogy...

Miért mondják azokra hogy hülyék akik új autót vesznek?

Figyelt kérdés

Sok fórumon olvastam és itt is a GYK-án lehülyézik akik új autót vesznek ? Miért ?

Én is használtan vettem tavaly egy 3 éves focust és egyáltalán nem néztem hülyének az eladót, azért mert ezek a kocsin bukott 2.5milliót. Már ott volt a garázsába az új opel insignia 2.0D

Most mondjam neki hogy hülye vagy mert azon meg 4 milliót fogsz bukni. És én vagyok az okos mert 3 éves autót vettem.

2013. jún. 6. 16:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
93%

Kicsit abszurd példa, de tegyük fel, senki nem vesz új autót, akkor te hogy veszel egy 3 vagy több évest?

Lehet ti már nem emlékeztek arra a korra, amikor pl. egy használt zsiguli többért kelt el mint egy új. (amire várhattál jó pár évet)

2013. jún. 6. 16:58
 12/13 anonim ***** válasza:
Én vettem egy új nissant, havonta kell visszavinni a szervízbe mert mindig elromlik és mindig más baja van. Új kocsikat szerintem összedobják csak.
2013. jún. 6. 18:14
 13/13 anonim ***** válasza:
62%

Attól még,hogy valaki használtat vesz nem biztos,hogy nem telne neki új autóra.Hanem inkább jól gondolkodik.

1-sel teljesen egyet értek.Az elektronika teljesen felesleges lehet,hogy menthet életet,de a törésteszt a lényeg.Egy új autó is kaphat 3 csillagot egy 10 éves is lehet 5 csillagos.Egyébként 10 éves autókat nemtudom mért kell lenézni.Sokkal jobbak mint az újak.Az új autók az elektronikára és a fogyasztás csökkentésére mennek. Motorjuk meg nagyrészt injektoros.

2013. jún. 8. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!