Miért mondják azokra hogy hülyék akik új autót vesznek?
Sok fórumon olvastam és itt is a GYK-án lehülyézik akik új autót vesznek ? Miért ?
Én is használtan vettem tavaly egy 3 éves focust és egyáltalán nem néztem hülyének az eladót, azért mert ezek a kocsin bukott 2.5milliót. Már ott volt a garázsába az új opel insignia 2.0D
Most mondjam neki hogy hülye vagy mert azon meg 4 milliót fogsz bukni. És én vagyok az okos mert 3 éves autót vettem.
1.) Tele vannak elektronikával.
2.) Ahogy kiviszed a szalonból, már csak a háromnegyedéért, vagy feléért tudnád eladni.
3.) Gagyi anyagokat használnak, hogy másfél- két év után újat kelljen venned.
azért, mert nekik nincs pénzük új autót venni, és nem bírnák elviselni az értékvesztést
akinek kevés a pénze, mindig azt számolgatja, hogy hűűű, most már az autóm csak ennyit meg annyit ér
Nem kellene lenézni egy átlag embert azért, mert jó helyre születtél! Az magánügy, hogy a bőröd alatt is pénz van! Egy átlagos ember ebben a retek fos országban örül, ha egy régi Swiftet fenn tud tartani!
Ezt a szar anyagot is csak az hajtja, akinek nincs pénze. Nagyon szar anyagból vannak bizony, mikor a vadiúj autó összeütközik a 10 évessel és előbbiből sértetlenül kiszállnak, utóbbiban meghal mindenki.
Az elektronika pedig nagyon sokszor életet tud menteni, egy-egy veszélyes helyzetben. Mikor tele van biztonsági elektronikával a kocsi.
Szerintem is csak az fikázza azt aki új autót vesz, akinek nincs pénze. Ez egy retek fos ország, így van, de attól még nem kell lenézni azt akinek új autója van. Én inkább irigyelni szoktam, de rohadtul, ennyi. Remélem egyszer én is vehetek egy vadi új autót, bár azt nagy valószínűséggel nem ebben a rohadt redvás fos g*ci országban fogom elérni.
Igazából új autót költségesebb fenntartani az első pár évben, hisz szervizelni kell, az pedig lóvé, ha meg nem szervizeled sose, csak magadnak, akkor rád kiabálják hogy kontártól nem veszek autót kitudja mit b*szott el rajta és biztos azért adná el
Autót-Motort még Skandináv országokban sem vesznek újonnan mert nem éri meg esetleg aki nagyzolni akar meg valóban van rá felesleges pénze az kipróbál egy szalon állapotút 2-3éveig, inkább használtat részesítik előnyben
Gart az Új autóhoz.
És is új autót szeretnék de ha lesz 15millióm a bankba én akkor fogok 5-6-7millióért új autót venni. Most 5millióm volt a bankba ezért 2.1millióért vettem használtat. Még ha futotta volna az Újat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!