Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Akik azt mondják nem vesznek...

Akik azt mondják nem vesznek fel 1 nél többször egy ruhát. Nem túlzás ez? Elhiszitek?

Figyelt kérdés
mégha meg is tehetném hogy ne vegyek föl egy ruhát többször, akkor sem tenném mert ha tetszik egy ruha és jól is áll rajtam miért ne?
2009. szept. 5. 23:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%
én se veszem fel egynél többször a ruhám. előbb kimossa a mosógép..
2009. szept. 5. 23:38
 2/12 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem ez is túlzás! ha nem piszkos, akkor csak pazarlod a vizet, az áramot, vegyszerezed a talajt, és koptatod a ruhát.

Amúgy meg ne higgy el mindent!

2009. szept. 5. 23:56
 3/12 A kérdező kommentje:
1-nek nem volt vicces! amugy nem erre gondoltam hanem uj ruhára....
2009. szept. 5. 23:57
 4/12 A kérdező kommentje:
nem mosógép kimosta ruhára gonmdoltam hanem vadonat új ra!
2009. szept. 5. 23:58
 5/12 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem jó nagy baromság.

És egyetértek veled. Akkor sem tenném, meg ha megtehetném.

Ezt is csak az újgazdagok találták ki. (Paris Hilton)

2009. szept. 5. 23:58
 6/12 anonim ***** válasza:
76%
Pari s Hilton felvesz újra.
2009. szept. 6. 00:00
 7/12 A kérdező kommentje:
:)igenparis hilton is ezt mondja ,de én neki sem hiszem el!!!magyar hirességektől is halottam, és .... nem hiszem el!!!!!!!hülyeség. mennyi ruha kellene hová teszi akkor utánna ha már nemveszi fel többször miért van akkora gardrobja? ugyis kidobja utána nem?
2009. szept. 6. 00:00
 8/12 anonim ***** válasza:
93%

Ezek hülyék. Én örülök, ha hosszas keresgélés után találok végre egy olyan ruhát (gatyát, felsőt, cipőt, stb.), ami jól áll, és ami tényleg tetszik is, nem hogy még utána egyből ki is dobjam.

Igaz, az ilyen Paris H.-féle lényeknek másból se áll a napjuk, minthogy vásárolgatnak, szóval nekik nem gond az utánpótlás...

De én ha megtehetném, akkor se hordanám csak egy-két alkalommal a ruhákat, sőt még nagyon drága ruhákat se vennék, minek? Én legalábbis utálom a pazarlást...

19/L

2009. szept. 6. 00:11
 9/12 A kérdező kommentje:
igen vannak olyan ruhák ,amik nagyon jól állnak szerintem parisnak is van, akkor miért nem veszi föl ????nem értem. ezek a buta, teszem a fejem emberkék, de nem ő kereste meg a vagyont igy könnyű!
2009. szept. 6. 00:22
 10/12 anonim ***** válasza:
93%

David Beckham is csak egyszer vesz fel egy ruhát.

Sztem ez hülyeség, akkor inkább bérelném :D

2009. szept. 6. 06:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!