Akik azt mondják nem vesznek fel 1 nél többször egy ruhát. Nem túlzás ez? Elhiszitek?
Figyelt kérdés
mégha meg is tehetném hogy ne vegyek föl egy ruhát többször, akkor sem tenném mert ha tetszik egy ruha és jól is áll rajtam miért ne?2009. szept. 5. 23:23
11/12 anonim válasza:
Ezek hihetetlenül önimádó, önző emberek. az egy dolog, hogy egyszer vesz fel egy ruhát, de könyörgöm, egy minimális környezettudatosság sincs bennük, ez óriási pazarlás, és ezzel csak annyit érnek el, hogy elmélyítik a multi ruhagyártók terjeszkedését, akik már amúgy is bekebelezik lassan a világot. ostoba, gondolkodni nem tudó hülyék, kész. szánalom..
12/12 anonim válasza:
Egyik volt tanárnőm is ilyen, gazdag férje volt, így mindig megvette magának a legújabb, legtrendibb ruhákat. Valami borzalmasan nagy hülyeség, nekem vannak cuccaim, amik 3-4 éve megvannak, nem néznek ki rosszul, nem nőttem ki, eszembe sincs kidobni, semmi értelme nem lenne. De hogy egy viselet után megy a kukába? Nevetséges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!