Szerintetek Opel Corsa vagy Suzuki Swift?
" macilaci08 válasza:
Régen bezeg elmászkáltak az emberek a trabival wartburgal,ladával és a régi skodákkal ezek menni se bírtak kb annyira voltak biztonságosak mint egy b corsa ,vagy egy régi fajta swift,és mégis jó volt akkoriba. Nem panaszkodtak mert örültek ,hogy nem kelet biciklivel menni,"
Igen, én is Trabanton tanultam vezetni (ha azt lehet vezetésnek hívni) De akkoriban elismertük ha valami szar volt. Most ez valahogy nehezen megy. Sokan okosak voltak akkor is, hogy ők azt sem tudják hol a gyertya a trabantban, de a fekete kormos gyertyákkal teli NGK.s dobozok elöl voltak a kesztyűtartóban a benzincsap mellett. Igényeink lennének, pénzünk nincs. Legalább röhögjünk egy jót az egészen.
Macilaci08
Szerinted egy trabant ugyan olyan biztonságos mint egy 90-es évekbeli autó? Ezt te sem gondolod komolyan.
Pláne hogy hulye aki nem azt vesz mert ha nem az van akkor csak felvágsz. (De ezt kb. így mondtad)
Gondolom te se olyannal jársz illetve ha lenne egy kisgyermeked te sem olyat vennél 300e. Ft.-ért!
Az anyukának még mindig azt tanácsolom hogy a biztonságot vegye figyelembe, na meg a méretet mert egy babakocsit is be kell szuszakolni:) Szerintem egy F Astra Caravan (kombi) megfelel, bár én a Peugeot 306-ot sem vetném el. (Oké, elfogult vagyok mert ilyenem van de megbízható, minden sarkon van hozzá alkatrész -aki mást mond az hazudik!- és gombokból fent lehet tartani, nem mellesleg ebből is van kombi. Persze ezt már rá bízom. Azért érdekelne mit sikerült választani
hát aranyosak vagytok még nem választottam :) őszintén szólva ko
mbit semmiképpen az nekem nem bejövős :D amúgy is csak második autónak lesz az enyém babakocsit nem kell cipelnem. majd attól függ h mit veszek h mennyi pénzem gyűlik össze. ha kevés akk suzukit ha több akkor corsát és még egyszer kösz mindenkinek majd írok még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!