Melyiket érdemesebb venni egy jó állapotú 99-es opel corsát1.2 16v 146-e km vagy egy szintén jó állapotú 99-as suzuki swift et 1.3 8v 141-e km kb 3-5 évre tervezek melyiknek tartossabb a kasznia rozsda ügyben?
Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 15:21
1/7 anonim válasza:
Inkább Swift, de így leírás alapján eggyikkel sem járnál rosszul, kérdés hogy mi igaz abból, hogy jó állapotú.
2/7 A kérdező kommentje:
még azt elfelejtettem hogy a megbízhatóság is fontos lenne még öregkorában is mert sokat járok külföldre és elég kellemetlen lenne ha az éjszaka közepén otthagy :)
2012. júl. 20. 15:25
3/7 A kérdező kommentje:
nem tudom az menyire igaz hogy sunyiban a swiftek padlólemeze csúnyán rohad?
2012. júl. 20. 15:27
4/7 anonim válasza:
Ha figyelnek rá, egyáltalán nem rohad, nekem 96os swift van és nem rohad. A corsának az az ecotec motor valami borzalom.
5/7 anonim válasza:
Háát külföldre biztos h nem mennék 99-es Suzukival. Na de corsával sem!!! Valami nagyobb autót ajánlanék ilyen célra! Ezek totál alkalmatlanok.
6/7 anonim válasza:
Corsa de akkor már legalább 1,4. Én inkább vennék egy Seat Ibizat vagy ha sok a csomag egy Cordobat. Én egy 1,6 3 ajtós Cordobal mentem Ausztria Vorarlberg tartományába 6,1 liter környékén evett. Rohadni minden rohad ha nem figyelnek rá. Nekem egy kis rozsda pöttyöm van de láttam már 1-2 évvel fiatalabb Cordobat csúnyán rohadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!