Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1.3-as Suzuki motor Corsa B be?

1.3-as Suzuki motor Corsa B be?

Figyelt kérdés
Van egy 1.0-ás Corsa B-m, ismerősömnek van egy 1.3 as Suzuki motorja, az a kérdés, hogy lehetséges-e beletenni a corsaba? felfogatási pontok stb....

2013. márc. 20. 14:44
 1/9 szántóvető ***** válasza:
persze hogy bele lehet csak máshova esnek a felfogatási pontok ezért tartókat kell hegeszteni a motortérbe,váltó is kell másik és féltengelyek is,átépítési engedély is kell.kérdéses még az új féltengelyek mérete mert hosszra stimmelnie kéne a Corsához,ezt nem tudom hogy hogyan szokták megoldani.
2013. márc. 20. 15:29
 2/9 anonim ***** válasza:
ha utcára kell akkor azt az életbe nem papíroztatod bele :D
2013. márc. 20. 17:47
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ az 1. kommentelőnek!

A 2.tól kérdezem, hogy hogy érti? Nem tudom átiratni?

2013. márc. 20. 18:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem tudnád, ez 100%.

Magyarországon már ha a 120-as Skodádba belerakod a régi Fabia blokkját, már azt sem engedélyezik, pedig ott szinte minden stimmel.

Ha egy autót nem gyártottak azzal a motorral amit bele akarsz rakni, akkor azt nem fogják neked lepapírozni.

Megnézik az adatbázisban, majd közlik veled hogy sosem készült B Corsa, G13BA blokkal. Már zavarnak is el.

2013. márc. 20. 18:35
 5/9 A kérdező kommentje:

Még 1 kérdés! :)

Most a kiskocsiban 5W40-es motorolaj van, szerinted nem kellene bele egy 10W40-es viszkozitású?

2013. márc. 20. 18:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha nem eszi akkor jó az 5w40
2013. márc. 20. 23:03
 7/9 anonim ***** válasza:
hát én azt úgy értem hogy egy típusidegen motort nem tudsz beleiratni a forgalmiba de még műszakin sem fog át menni. Ha ugyan olyan motort teszel bele mint volt akkor átmegy de csak ugyan olyannal. Példának felhozom a ladákat 2105-ös 1,3-as motor szíjas , bele szeretnél tenni egy 1,5-ös láncost mert az x lóerővel erősebb nem papírozzák bele mert nem készült ez a típus 1,5-ös motorral pedig minden passzolna még hegeszteni sem kellene de a ők nem engedik akkor sem mert csak és kész :D . Külföldön például megengednék hogy az adott típusú autóba egy ugyan olyan típusú de erősebb motor változatot szerelj be ha nem kell faragni,de itt Magyarországon semmit sem lehet. Úgy hogy szerintem ne is próbálkozz vele mert csak az időd,pénzed és energiád pazarolnád vele :)
2013. márc. 20. 23:07
 8/9 szántóvető ***** válasza:

2000-ben raktam egy 123-as dízelmotort egy olyan mercedes 116-osba ami csak benzinmotorral készült gyárilag.

családtagom vett 126-os mercit 380 SEL amibe a gyári V8-as motor helyett 6 hengeres 2.8-as volt,a motorcsere be volt jegyezve a forgalmiba.

7-es,mióta lett ilyen szigorú a motorcsere engedélyeztetése?

kérdező mielőtt hozzáfognál érdemes megkérdezned az NKH-t a motorcseréről.

kérdező az olajat itt meg tudod nézni hogy milyen kell bele: [link]

2013. márc. 21. 02:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Tegyél bele corsa motort, pl .: 1.4 (60LE) vagy 16 szeleteset.
2013. ápr. 11. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!