Opel Corsa C vagy régi Suzuki Swift (amit 2005-ig gyártottak)?
az 1.0 is elég lenne. városba használnánk úgyis, egy évben 2x autópályára és nagybevásrlásra havonta 1x (oda vissza 50 km kb.)
mr. flash: a swiftet eladnám, megpótolnám egy kicsit és abból venném. meguntam a swiftet :/
Akkor jársz jól ha keresel egy tényleg keveset futott 1.0-t (vegyél corsát, az jobb)(valóbanjobb az 1.2, stb., de aki olyat vesz az hajta is, tehát jó eséllyel visszatekertet kapsz).
Amit nézz meg,ha extrém keveset futottat keresel:.
gyári gumi a pirelli vagy continental (vagy bridgestone? sztem continental)
a váltórudazat közepe kb 30e kmig műanyag,akkor megy tönkre
Szerintem futást és állapotot nézz, a többivel nefoglalkozz, de a futást ellenőrizd
Én amondó vagyok lehet kevésbé pörgős mint a Corsa de hétköznapi tekintetben a swift a nyerő. Nekem 2003 Sedan van 5,2l-es vegyes fogyasztásban (eddigi max.csúcs városi 5,5l). Miért állok ki mellette? Nem vagyok Suzi párti egyébként ,de én csak a szervízidőszakra figyelek oda és azt normálisan végzem el! Emellé egy nagyon kényelmes, nagy belterű ,és nagy puttonyú autó,szinte (1-2 gyilkos helyzettől eltekintve) elnyűhetetlen! De bármilyet is vegyél , legyen veled valaki akinek a véleményében bízol!
Részemről 1pont a Swiftnek!Természetesen vannak a hátrányai is de az Opelnek is! Meg a másik! Ülj be mindkettőbe ,próbáld ki és úgyis kiderül a te melyiket tudod leginkább megszokni!! Tolltartó vagy retikül? :) (Senkit sem akartam megbántani elnézést ha mégis személyesnek venné valaki!! :) )
Nekem 93-as 1,3l swiftem volt ,5l alatti fogyasztással.
Ha betartod a szerviz periódust az autó elnyűhetetlen!
Arról nem is beszélve, hogy meglepően olcsó az alkatrész,
ami nem sok kell hozzá.
Azonos űrtartalom mellett a suzuki amúgy is ütősebb,bár a corsa kasznija biztos hogy erősebb! De gondolom nem azért veszed, hogy összetörd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!