Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsit ajánlanátok?

Milyen kocsit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy kis kocsit de nem annyira kicsit mint pl a Peugeot 206 hanem valami nagyobbat mint pl a Golf 4-es Berlina mint a Golf 4-es kombi az már hosszú olyan nem kell.Lényeg,hogy a lehető legolcsóbb legyen az eltartása vagyis a fogyasztása kicsi legyen.Minden nap munkába mennék vele ami oda s vissza 54 km-be jönne ki naponta vagyis 1 hónap alatt ugyebár 20 nap és ezen kívül 1 hónap alatt szerintem ide oda boltba stb..Mennék 10-20km között.

Árban ha be van iratva akkor max 3000 euro,ha pedig nincs akkor max 2500-2600 euro.

Válaszokat előre is köszönöm!:)

2013. máj. 4. 21:45
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

Nem mondtam bevallom román vagyok de ez nem változtat semmit szerintem azért mondom h ne lepődjetek meg ha román oldalt linkelek de nézzétek már meg ezeket a fabiakat eláll a lélegzetem :D:

[link]

[link]

[link]

2013. máj. 4. 23:16
 32/43 anonim ***** válasza:
engem nem érdekel a származásod kérdező most már értem miért euróba adtad meg az összeget
2013. máj. 4. 23:22
 33/43 A kérdező kommentje:
jaja:D
2013. máj. 4. 23:22
 34/43 A kérdező kommentje:
amúgy meg minden kocsis oldalon először eurót írnak van ahol zárójelbe ott van hány lej de mindenhol euró van
2013. máj. 4. 23:23
 35/43 anonim ***** válasza:

Én vagy az első linkben szereplőt veném vagy a 3 madik linkben szereplő fábiát mert azokban van a legkevesebb km és valahogy a színük is jobban bejön :)

Ja és neked a kicsi ducib csapotvégű autók jönnek be ezt nem mondtad

Ja és asuzukit utálod mert rosz híre van vagy csak akinézete nem tetszik gondolom nálatok drágább egy suzuki mert nem olyan elterjedt :)

2013. máj. 4. 23:25
 36/43 anonim ***** válasza:
Jó nálunk még a jó szar forintban írják téynleg jó szar most a forint
2013. máj. 4. 23:26
 37/43 A kérdező kommentje:
nem nem is hallottam rossz hírét de nem tetszett azért nem kell:)
2013. máj. 4. 23:27
 38/43 anonim ***** válasza:

Nálunk sokan utálják mert egy időben alegolcsób autó volt ideheza és abaleseti statisztikába így nagy helyet foglalt el és mivel kis autó így egy csöppet törékeny és ezért utálják sokan de aki egyszer vett az megszerette egy életre esetleg ehez mit szolsz ezis olyan kis duci autó mint a golf 4

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

én csak azért szeretem ajapán kocsikat mert még anagyobb benzin motorok is egész tűrhetóen fogyasztanak pl az öcsém 2.0 benzines carinája 7-7.5 literes átlag fogyasztást produkál pedig egy A6 adi méretú autó és 130 paci van bennük :)

2013. máj. 4. 23:36
 39/43 anonim válasza:

Ajánlok neked golf ötös-t (igaz hogy ez drágább de jobb)

Itt egy ajánlat:

[link] (Magyar okmányos

De még van itt:Ford Focus

[link] (Nem magyar okmányos)

[link] (Magyar okmányos)

[link] (Magyar okmányos)

[link] (Magyar okmányos)

2013. máj. 5. 14:32
 40/43 anonim ***** válasza:
Na a sok fax aki egy 5 éves gyerek szintjén van remélem örűl a piros kéz nyomkodásának és anak hogy az én statisztikámat rontja remélem élvezitek,hogy csokken a százalékom a helyes válaszok adásánál. Enyitek legyen kedves követőim többetek sose
2013. máj. 5. 17:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!