Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kocsit ajánlanátok?

Milyen kocsit ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy kis kocsit de nem annyira kicsit mint pl a Peugeot 206 hanem valami nagyobbat mint pl a Golf 4-es Berlina mint a Golf 4-es kombi az már hosszú olyan nem kell.Lényeg,hogy a lehető legolcsóbb legyen az eltartása vagyis a fogyasztása kicsi legyen.Minden nap munkába mennék vele ami oda s vissza 54 km-be jönne ki naponta vagyis 1 hónap alatt ugyebár 20 nap és ezen kívül 1 hónap alatt szerintem ide oda boltba stb..Mennék 10-20km között.

Árban ha be van iratva akkor max 3000 euro,ha pedig nincs akkor max 2500-2600 euro.

Válaszokat előre is köszönöm!:)

2013. máj. 4. 21:45
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Vennék szívesen golf dízelt de ha vmi romlik az tényleg szar ügy:(
2013. máj. 4. 22:45
 22/43 anonim ***** válasza:
melyik passattal mert 800.000 ért csak azt lehet kapni a passatból [link] ne az új passattal hasonlísd össze én amúgy is a méretét hasonlítoottam nem a kinézetét
2013. máj. 4. 22:46
 23/43 anonim válasza:
Mi romolhat el egy dieselben ami benzinesbe nem. A turbo, általad nézett benzines kocsik nem turbosak de az 1.9 Tdi az. Befecskendező rendszer, illetve a kettős tömegű lendkerék ami szintén csak diesel kocsikba van, 250-300 ezrenként kell cserélni de alaphangok negyed misi, a turbo és a befecskendező rendszer nem ilyen vészes de az is húzós.
2013. máj. 4. 22:51
 24/43 anonim ***** válasza:

nehogy azt hidd abenzinest olcsóbb fentartani az kamu nekem volt ilyen is meg olyan is most dízelem van egy ilyenem

[link]

elöte egy öreg toyota carina dízelem volt és kevesebb bajom volt vele mint egy benzinessel egy ilyenem volt csak fehérbe

[link]

a fatinak adtam és még mindig használja.A szukimmal nem volt baj de utána vetem egy f astrát azzal sok gond volt hiába jó állapotú volt azután jött a dízel carina és a kötelező kopó alkatrészek olajcseréken kívűl más bajom nem volt vele

2013. máj. 4. 22:52
 25/43 A kérdező kommentje:
#22 94-es a passat amit linkeltél az accord meg min 97-esek
2013. máj. 4. 22:53
 26/43 anonim ***** válasza:
na persze 300.00 ezer km jó az 600.000 km nek is és ne egy opel vektrát vegyél már alapúl unakatesóm vektrájához nem kerűlt félmillába ezek adolgok ne túlozzunk már azért de akkor ott abenzines az inyektor sem ép olcsó hozzájuk azoknbak is borsos ára van
2013. máj. 4. 22:55
 27/43 anonim ***** válasza:

sajna a volsvágenek tartják az árukat enyire tartják atulajok a 97-98 passatokból az alacsonyabb km futásúak már az 1 milla fele vannak inkább piszkosúl felment mostanába ahasznált kocsik ára hála agazdasági válságnak :)

A német autók amúgyis drágábak legalábis az audi bmv Volswagen merci mert nagy márkák a skoda seat stb olcsóbbak.

2013. máj. 4. 22:57
 28/43 anonim ***** válasza:
Amgy az apasat egy megkímélt darab látszik az üléseken meg akárpiton még így képről is azért enyi az ára ilyen passatot akartam veni atoyota carinám elött csak azt amit kinéztem elvitték előlem és így lett belőlem japán párti
2013. máj. 4. 23:00
 29/43 anonim ***** válasza:
szerintem szép az arégi fajta passat is nekem a nagy kasztnijú autók 80 százaléka tetszik azt nemond kérdező hogy az a passat csúnya
2013. máj. 4. 23:02
 30/43 anonim ***** válasza:
Hát akkor ezek szerint valami kis benzines autót szeretnél akkor én is a fábiára szavazok mert abból fiatalabbakat lehet kapni ugyan annyi pénzért mint egy poloból
2013. máj. 4. 23:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!