Milyen kocsit ajánlanátok?
Szeretnék egy kis kocsit de nem annyira kicsit mint pl a Peugeot 206 hanem valami nagyobbat mint pl a Golf 4-es Berlina mint a Golf 4-es kombi az már hosszú olyan nem kell.Lényeg,hogy a lehető legolcsóbb legyen az eltartása vagyis a fogyasztása kicsi legyen.Minden nap munkába mennék vele ami oda s vissza 54 km-be jönne ki naponta vagyis 1 hónap alatt ugyebár 20 nap és ezen kívül 1 hónap alatt szerintem ide oda boltba stb..Mennék 10-20km között.
Árban ha be van iratva akkor max 3000 euro,ha pedig nincs akkor max 2500-2600 euro.
Válaszokat előre is köszönöm!:)
nehogy azt hidd abenzinest olcsóbb fentartani az kamu nekem volt ilyen is meg olyan is most dízelem van egy ilyenem
elöte egy öreg toyota carina dízelem volt és kevesebb bajom volt vele mint egy benzinessel egy ilyenem volt csak fehérbe
a fatinak adtam és még mindig használja.A szukimmal nem volt baj de utána vetem egy f astrát azzal sok gond volt hiába jó állapotú volt azután jött a dízel carina és a kötelező kopó alkatrészek olajcseréken kívűl más bajom nem volt vele
sajna a volsvágenek tartják az árukat enyire tartják atulajok a 97-98 passatokból az alacsonyabb km futásúak már az 1 milla fele vannak inkább piszkosúl felment mostanába ahasznált kocsik ára hála agazdasági válságnak :)
A német autók amúgyis drágábak legalábis az audi bmv Volswagen merci mert nagy márkák a skoda seat stb olcsóbbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!