Milyen kocsit ajánlanátok?
Szeretnék egy kis kocsit de nem annyira kicsit mint pl a Peugeot 206 hanem valami nagyobbat mint pl a Golf 4-es Berlina mint a Golf 4-es kombi az már hosszú olyan nem kell.Lényeg,hogy a lehető legolcsóbb legyen az eltartása vagyis a fogyasztása kicsi legyen.Minden nap munkába mennék vele ami oda s vissza 54 km-be jönne ki naponta vagyis 1 hónap alatt ugyebár 20 nap és ezen kívül 1 hónap alatt szerintem ide oda boltba stb..Mennék 10-20km között.
Árban ha be van iratva akkor max 3000 euro,ha pedig nincs akkor max 2500-2600 euro.
Válaszokat előre is köszönöm!:)
Hát ha nagyon számít a fenntartási költség és a fogyasztás én a suzuki swiftet ajánlom nagyon strapabíró autók és kedvező áron vannak hozzá alkatrészek a boltban is mg a jobb minőségűek is fogyasztásilag nagyon takarékos autó. Az 1.3 16 szelepesek meg már egész szépen mennek azzal a84 lovacskával munkás kocsinak tökéletes és nagyobb a 206 nál
Nekem is volt ilyen szviftem tényleg nagyon jó autók és ennyi pénzért egy alacsony km futásút, 2002-2003 évjáratút lehet kapni belőle
És egy igazi ritkaság négy kerék hajtásos swift
"És egy igazi ritkaság négy kerék hajtásos swift
Tudod forgalmazták ám ezt a csodagépet Subaru Justy néven is, ha már ennyire "ritkaság" a 4wd! :)
számoldki ezek 100 km normál használat melet 5 lityót esznek akkor naponta kell neked 54km legalább 10-11 liter benzin gondolom városban is mégy valamenyyit szóval havi 20.000 ből épen hogy kilyösz még egy ilyen autó fogyasztásából is és enél takarékosabb és olcsóban fentartható autó nem nagyon van ráadásúl enyire alacsony km futással sajnos kopromisszumot kel kötni esetleg valami idősebb dízel van aminek 5 liter körüli afogyasztása de az alkatrészek már nem anyira olcsók hozzá mint egy suzukihoz
dízelből ahonda accordott tudom ajánlani nagyon jó áron vanak az alkatrészek nem túl drágák nem is túl olcsók hozzá alacsony 5-6 liter közötti fogyasztásukvan atöbbi csak avezetési stílusodon múlik
picivel többet eszik mint a swift de cserébe kapol egy nagy kényelmes autót
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!