400-500 000 FT értékben milyen dízel kocsit ajánlanátok?
VWből a 4es golf az ami tetszik, ám nem tudom hogy az SDi mennyire lehet lomha és mennyire jó/rossz ennyiért egy ilyen. Audit azt úgy állították be nekem hogy kifejezetten drága autó, a többihez képest luxus (100 C4). Merciből W124es nagynak mondható, ám kis fogyasztású kéne inkább, az E200 lomha, mert nagy rá a kaszni, a 190-re pedig lehet hogy pont jó, akár egy szívó 2.5ös is. BMWben az E39esben lévő 2.5TDS nem mondható valami gyorulási gépnek (lehet hogy nem a sima 525d-hez vagy az audi AAT motorjához kéne viszonyítanom)
Tehát: Golf 4, 190D 2.5 szívó, BMWből meg nem tudom hogy mi mondható jónak (árban és fogyasztásban)
akkor már inkább golf.itt egy link,az 5-ös hirdetés(jó állapotú autó,-hűtő motor váltó futómű nélkül) fantasztikus xd
6# Ezt naptáron mérik úgy gyorsul.
5# 250ért szereztünk németből "124-est, E200-as szívódízel, Borbet BC felni 205ös turanza gumikkal 300ezer kilométerrel, átnézettük és ugyan ennyit még ment volna. 400ra kijött tokkal vonóval és elég olcsók hozzá a cuccok, el is lett adva 700ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!