Milyen kocsit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kis kocsit de nem annyira kicsit mint pl a Peugeot 206 hanem valami nagyobbat mint pl a Golf 4-es Berlina mint a Golf 4-es kombi az már hosszú olyan nem kell.Lényeg,hogy a lehető legolcsóbb legyen az eltartása vagyis a fogyasztása kicsi legyen.Minden nap munkába mennék vele ami oda s vissza 54 km-be jönne ki naponta vagyis 1 hónap alatt ugyebár 20 nap és ezen kívül 1 hónap alatt szerintem ide oda boltba stb..Mennék 10-20km között.
Árban ha be van iratva akkor max 3000 euro,ha pedig nincs akkor max 2500-2600 euro.
Válaszokat előre is köszönöm!:)
2013. máj. 4. 21:45
11/43 A kérdező kommentje:
Pl Opel Astra 1.7 diesel van apámnak azt mondja nagyon keveset fogyaszt viszont ő munkába csak 36km-t megy kb oda s haza.
2013. máj. 4. 22:30
12/43 anonim válasza:
Igazából ennyiért már rengeteg mindent vehetsz. Előszöris azt kell eldöntened benzinest vagy diesel üzeműt akarsz. Diesel ugyebár kevesebbet eszik de drágább a javítása, főleg hogy ennyiért már beletalálhatsz egy egy bonyult befecskendezési rendszerbe. Szoval a benzinest ajánlanám ennyi futásteljesítményhez. Én Skoda Fabiat ajánlanék, nem tul kicsi, rengeteg a választék, hegyekben állnak hozzá az alkatrészek, sarki szerelő is tudja javítani, egyszerű mint a szög és ólcsó fenntartani.
13/43 A kérdező kommentje:
Na igen a Fabia az már jobban bejön mint a Suzuki meg a Honda ami linkelve volt
2013. máj. 4. 22:32
14/43 A kérdező kommentje:
Mit gondoltok a Vw Polo-ról?
2013. máj. 4. 22:34
15/43 anonim válasza:
16/43 anonim válasza:
# 6/15 na ezt nem tudtam hogy aként is gyártották
A honda accord miért alacsony nagyobb mint egy volswágen passat pedig már a passat sem mondható már épp kis autónak ?
17/43 anonim válasza:
A vw polo ugyanarra az alapokra épül mint a fabia ugyebár skoda ,vw konszern. Annyi lehet a külömbség hogy kicsit jobban öszerakott cucc, jobb anyagokból. Dizel télleg jo választás lehet de szerintem nem éri meg a kockázatog a fabia 1.2-essel 1-2 literrel eszik többet de ha javitani kell a dieselt akkor az húzós lehet.
18/43 A kérdező kommentje:
Azért a kettőt összehasonlítod az Accordot és a Passatot sokkal szebb a Passat
2013. máj. 4. 22:42
19/43 anonim válasza:
de a dízel golfhoz mit szólsz azt mondat az tetszik csak a fogyasztásával van bajod na az 1.9 dízel az kevesebbet eszik jóval az 1.6 benzines változatánál
20/43 A kérdező kommentje:
Mindenképpen benzinest veszek
2013. máj. 4. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!