Milyen kocsit ajánlanátok egy kezdő jogsisnak? Első kocsi lenne, max Ilyen 5 millió értékben.
VW Golf , scirocco , jetta
Audi A3
BMW 1
Volvo C30
Honda Civic
Renault mégane
Opel astra
Seat Ibiza , Cordoba
én a helyedben nem vennék egyből ennyiért autót. szerintem valami régi normál méretű autót vegyél, vezesd azt egy pár hónapig, amíg nincs meg az igazi rutinod, mert hiába van meg a jogsid vezetni lehet h tudsz, közlekedni már kérdéses!
aztán ha már jól belejöttél, akkor vegyél valami szuper autót. én 5 millióból tuti bmw-t vennék, azt se vadi újat. :)
Kezdő jogosítványú illetőnek nem 5 milliós kocsi való, hanem egy 1998-2000 körüli, alsó közép kategóriás autó, amin megszerzi a valódi vezetési rutint (1-2 év) aztán ha ez az idő eltelt (és vezetett is eleget!) akkor "felsőbb kategóriába léphet"
Bőven elég neked egy 1.4-es Golf, Astra, Megane stb!
Én találtam neked egy nagyon jó autót kezdő jogsival.Nekem is pont ilyen autó volt az első,csak picit rövidebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!