Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kezdő vezetőnek melyik autómár...

Kezdő vezetőnek melyik autómárkát ajánlanátok, ami megbízható, alacsony a fenntartása?

Figyelt kérdés
melyik jobb: opel,seat,mazda,hona,hunday

2012. ápr. 9. 10:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Suzuki ,abból is a régi 8 szelepes motorok - ha találsz jó állapotút . Tönkretehetetlen,igénytelen és minden alkatrész fillérekért van hozá . Nem rossz döntés költséghatékonysági szempontból az opel sem ,de japán autót semmiképpen nem javasolnám , amig nem kell hozzá nyúlni,addig minen okés,de ha alkatrész kell,könnyen vicces összegek bukkanhatnak fel.
2012. ápr. 9. 10:12
 2/11 A kérdező kommentje:
tehát akkor az opel jó döntés lenne? suzukit semmi pénzért nem vennék,eddíg elég sok rosszat hallottam róla...
2012. ápr. 9. 10:16
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekünk 16 éve Nissanunk van, most koptatjuk a másodikat: az elsőt 100000 kilométerrel adtuk el 6 évesen, ez alatt az idő alatt egyetlen egyszer volt vele probléma, de azt is garanciálisan javították!

A második így logikusan 10 éves, 160000 km-nél járunk és lekopogom, de az évente egyszeri átnézetésen kívül eddig még nem látta szerelő és tökéletesen megy!

2012. ápr. 9. 10:28
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Suzukit semmiképpen ne.A felsoroltak az utolsó kivételével mind jó.A Suzuki kacat , belemész egy nagyobb gödörbe és már eltörik benne valami meg ráülsz és behorpad.Van 1 mérnök ismerősöm , dolgozott a Suzuki gyárban is ,ő mondta hogy ha a Suzuki behorpad akkor vákummal vissza tudják állítani a karosszérián a horpadást.Emelett a Suzinak semmi motorhangja , kényelmetlenek az ülések és fapados az egész.Nagyon kényelmetlen az egész , persze az Opel is csak 2 fokkal kényelmesebb mint a Suzuki.

-Seat Cordoba vagy Toledo

-mazda 323 , 3

-Opel astra

-Honda civic

2012. ápr. 9. 10:30
 5/11 anonim ***** válasza:
A Nissanok is jók ,tartósak, pedig részben franciák azok az autók.
2012. ápr. 9. 10:31
 6/11 anonim ***** válasza:

[link]

............családi kocsivolt megbizható kimélték...

[link]

ez megy mint huzat 5 liter 100-on motor jó nekem volt és tuti veszek még.

.............

2012. ápr. 9. 10:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"suzukit semmi pénzért nem vennék,eddíg elég sok rosszat hallottam róla..."

Én meg a szexről hallottam elég rossz dolgokat, mégis k*rva jó dolog. Ne legendák meg mendemondák alapján vegyél autót ember! Menj el, próbáldd ki és ha nem tetszik akkor ne vegyél olyat. Márka alapján meg nem fogsz tudni dönteni, pláne ha esetleg használtautóról van szó, ha mégis ezt vélnéd döntő szempontnak akkor tudsz venni 2-3 ezer forintért Ferraris matricaszettet, vegyél valami autót és ragaszdd rá nyugodtan, írdd át a forgalmiban a márkát is Ferrarira és lesz egy Ferrarid, arról úgy sem hallhattál még sok rosszat...

2012. ápr. 9. 11:15
 8/11 anonim ***** válasza:

"suzukit semmi pénzért nem vennék,eddíg elég sok rosszat hallottam róla..."

a jóisten tartsa meg ezt a jó szokásodat! :D

2012. ápr. 9. 11:58
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekünk egy 18 éves Suzukim van.A férjem azzal jár ki osztrákba dolgozni.A szerelője azt mondta,hogyha mindenki Suzukival járna ő éhen döglene.Kb 7 éve van nálunk,2 évente műszakira viszem,most volt 7 év alatt nagy generálon,60ezret költöttem rá.Amikor vettünk nagyon elleneztem,mert suzuki,és mindenki csak fikázta,de nem bántam megy egyáltalán.Lehet,hogy nem egy luxuskategóriás jármű,de kezdő vezetőnek szerintem tökéletes.Ja és 4,5-5litert eszik 100km-en.
2012. ápr. 9. 15:39
 10/11 anonim ***** válasza:
49%

"Lehet,hogy nem egy luxuskategóriás jármű,de kezdő vezetőnek szerintem tökéletes.Ja és 4,5-5litert eszik 100km-en.

"

Igen, hátszéllel kizsírozott lejtőn lefele kamion mögött 40 km/h val. Senki nem hiszi el.

Ja és lehet hogy nem kell rá költeni, de az életed szerintem többet megér. Az autó fontosabb, tartó részeit egy erősebb ember berúgja... Ismerősömnek volt 1.3 suzkája: városban, 30al belementek és felismerhetetlen lett az oldala. Nagyot néztünk... Azóta Fordja van...

2012. ápr. 9. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!