Mi lenne a tanácsotok a következö szituációban? (többi lent)
1000es honda cbr vásárlásáról!
Magas termetü vagyok 600asok szóba sem jöhetnek viszont a tapasztalatom nem sok a motorozással kapcsolatban!26 éves vagyok
Srácok nem a teljesitménnyel volt bajom hanem a 600 sportmotor méreteivel!
Amit megvettem volna az egy 2006-os repsol honda ami nagyobb, mint a 600as társai!
Az újabbak persze sokkal kisebbek, ha újabb motort vennék akkor csakis kizárólag bmw s1000rr.
Teljesen meg vagyok elégedve ezzel a Yamaha thundercattal mind méretileg, mind teljesitményben.
Nekem a mérettel volt bajom semmi mással!
A thundercat amit vettem nem egy kimondott sportmotor de több mint 13k-t pörög, 3.6os a gyári gyorsulása 0-100on, kezelhetö, jó kis motor!
Nem bántam meg, söt pont ilyesmire gondoltam, bár igy hogy már mentem vele 1000km-t 4 nap alatt(sajnos jogsi, és jó idö hiányában nem volt többre lehetöség) már tudom és értem h mit is jelent az h mind1 a ccm!
Én ezzel sem száguldozom, betartom a sebességeket mindenhol, ahol lehetett ott azért meghúztam egy picit max 160 de nem örültem meg!
Köszi a kommenteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!