Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hamarosan forgalmi vizsgám...

Hamarosan forgalmi vizsgám lesz! Milyen tanácsotok lenne?

Figyelt kérdés

Jó, jó tudom hogy nekem kell tudni vezetni, stb, de azért mégis a saját tapasztalataitoknak örülnék:) köszi :)

nem így akartam megfogalmazni a kérdést, de máshogy nem engedte :D

2012. okt. 24. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Kanyarodásnál nézz körbe, egyenrangú utak kereszteződésénél lassíts hogy ha kell meg tudj állni. És inkább menj lassabban (50-nél 40-45-tel, 30-nál 25-tel), hogy figyelni tudd a táblákat.
2012. okt. 24. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Bicikli utakra úgy figyelj mint a szemedre mert azért buktatnak a legtöbbet.jól mondta az előző kanyarnál néz körbe kétszer minimum de ha harmadszorra is körbenézel az sem baj nehogy belekössön hogy csak kétszer néztél körbe.És mindig arra menj amerre indexelsz :DD

nem baj ha nem arra mész amerre az oktató mondja (nem buksz meg érte) de ha balra indexelsz mert azt mondta az oktató és jobbra kanyarodsz azért viszont igen :D

2012. okt. 24. 21:19
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi! :D hát igen az a rossz hogy nagyon sok helyre kell figyelni:( táblák, többi autó, gyalogosok, műszerfal, hol hogyan kell körültekinteni, meg még ott bele is fognak pofázni az oktató meg a vizsgáztató:S
2012. okt. 24. 21:20
 4/7 A kérdező kommentje:

köszönöm :D és pontosan mikre figyeljek a bicikliutaknál? meg ha mondjuk egy bicikliutat "átszel" egy út, mind2 irányba vagy csak jobbra kell elsőbbséget adnom?

tudom, gáz hogy nem tudom, de azért még van pár órám vizsgáig, szóval nem holnap lesz :D

2012. okt. 24. 21:23
 5/7 anonim ***** válasza:

A zebráknál is mindig lassíts, főútvonalra figyelj.

A vizsgáztató max az oktatóddal fog beszélni, de ekkor legalább kevésbé fog rád figyelni. Te csak az oktatódra figyelj, hogy mikor merre menj.

Pár szemét helyzet:

-ha mondja hogy fordulj arra, de arra behajtani tilos van, akkor az első lehetőségnél kell arra fordulni

-ha nem mondja hogy merre fordulj, de egyenesen nem mehetsz (behajtani tilos, lakó-pihenő övezet, tüntetés a fém vonalzók ellen...), akkor menj el a kereszteződésig, ha addig nem kaptál utasítást akkor index, lehúzódsz és megkérded hogy most merre (ilyenről még nem hallottam, általában ez akkor van ha meg akarnak húzni majd osztozkodnak a vizsgadíjon).

2012. okt. 24. 21:26
 6/7 A kérdező kommentje:

igen, igen, de engem lehet hogy ez zavarni fog, bár mondjuk a rádió nem zavar, talán ez sem fog :D

igen, attól nagyon félek, hogy behajtok oda ahova nem szabad :S nem nagyon ismerem a környéket, csak arra járok amerre muszáj, így nem nagyon fogom tudni a táblákat előre, csak majd akkor :S

2012. okt. 24. 21:30
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi amúgy :)))
2012. okt. 24. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!