Van 1-2 jó tanácsotok a rutin vizsgára? Mire figyeljek nagyon?
J.héten megyek rutin vizsgára, és már most nagyon ideg vagyok...
Akinek megvan már a rutin vizsga, esetleg 1-2 tanácsot adhatna mire figyeljek, elméletbe is és gyakorlatban is:)
Köszönöm
csinálj mindent úgy, ahogy az órákon szoktad és nem lesz gond...
Jah és ne kövesd el azt a hibát amit én, hogy elfelejted beindítani a kocsit, mert akkor ki leszel nevetve:)
Tényleg mindent próbálj meg úgy. Az autó ellenörzésénél ne felejtsd el a féket is ellenőrizni. Elég ha megkéred az oktatót h nyomja meg, aki azt fogja mondani h oké ez is megvolt. Sok ismerősöm erről elfelejtkezett és nem örültek neki a vizsgabiztosok.
De ne félj tőle! És ha lehet kérd meg az oktatót h közvetlenül a vizsga előtt had menjetek egy kört. Nekem azt mondta a vizsgabiztos, hogy válasszak akármit és csináljam meg, közben meg telefonált:D Szóval a rutintól tényleg nem kell félni, azt nem veszik komolyan. Az egész inkább arról szól, hogy tudod-e működtetni az autót.
na most az én sztorim: nem ér nagyon hangosan nevetni! :D
A korlátozott jogsi. Megyünk gyakorolni, utcára. Két motor közt állunk, oktató megkérdezi: -Mehetünk? Mondom neki, hogy igen. Felül a motorra, én addig felveszem a sisakot. És felltem az oktatóm mögé XD mivel állandóan benzintyúk voltam, oda is motorral vittek, így autómatikusan így jött ki XD utána full röhögés XD
és végül átmentem :D
kicsit old fel elötte a hangulatot, haverkodjatok le, vedd lazán, ha nem sikerül újrapróbálod. Ennyi. Semmi extra. Ne izgulj, poénkodj elötte a vizsgabiztossal, stb
Sztori...
Soha semmi gondom nem volt a vezetéssel. Jött a rutin vizsga, megvolt a 4 kötelező és a vb rám bízta az 5. feladatot! Nekimentem a kézifékes indulásnak, ami mindig hiba nélkül ment!!! Csak most nem... :) Lefulladtam! Az oktató csaj belenézett a fejembe és ez tudta mondani: EZ MI VOLT BAZ.MEG? :D Mire hátulról egy hang, NYUGI!!! Indítottam, sikerült. Megálltam és már adták is a kezembe a személyim. Tudja a vb is, hogy full ideges leszel, millió ilyet látott már! Őt csak az érdekli, hogy van-e valami sejtésed a vezetésről!!!
Köszi mindenkinek a hozzászólást!
Hát nagyon remélem sikerülni fog :)
Eddig mindenből elsőre átmentem, ezt sem akarom elszúrni :P
Mi az a "minden", amiből elsőre átmentél?
Max. a KRESZ és az elsősegély nyújtás lehet. :)
Sok sikert!
Majd kérlek jelezd, hogy ment.
Minden jót!
Igen!
A minden a Kresz és az elsősegély:)
Bizti megirom ha sikerült, meg azt is ha nem...
Köszi:)
akkor hogy egy értékelhető választ is kapj, beszálláskor öv, tükrök, ülésbeállítás meglegyen.
Indítani mindig ebben a sorrendben a kiindulási pontról: sebesség, irányjelző, kézifék.
Az indexeléskor eressz meg egy hátranézést mindkét irányba. Kéz 10 és 2 óránál kormányon.
Nem tom hogy nálatok milyen a rutinpálya de a gyakorlatokat előtte érdemes begyakorolni vagy ha van otthon mivel akkor ott is. Y-nál járjon a kezed mint a motolla, szlalomnál tökig bevágod a kormányt jobbra-balra, vészféknél 40-ig azt satu, hadd kopjon a b@romarcúnak kockásra a gumi, azért fizetsz neki, saroktól hátra visszatolatva amint saroknál a jobbhátsó kerék szeded alá, kézifékesnél meg keresd meg 3000-res fordulaton a csúszáspontot, azt amint megvan engeded a féket, nem hallgatod mp-ig ahogy csúszik a kuplung. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!