Mi lenne a tanácsotok a következö szituációban? (többi lent)
1000es honda cbr vásárlásáról!
Magas termetü vagyok 600asok szóba sem jöhetnek viszont a tapasztalatom nem sok a motorozással kapcsolatban!26 éves vagyok
3000km 125-ös tapasztalat után javasoljátok az 1000-es CBR-t? jó. Én a veséidet kérem, a többit szétoszthatod.
Én se vagyok talmácsi, de 21x annyi tapasztalatom van (km-be kifejezve), mint neked, és félnék az 1000-s sportmotortól. Még a 600-astól is, ember. Hol tudod a 260-300-as végsebességet kihasználni? szerintem sehol, és nem létezik, hogy meg nem próbálnád, mit tud a géped. Nincs értelme közúti közlekedésre ilyen gépet venni senkinek, nem hogy olyannak, aki 3000-et lenyomott egy 15-lovas Duke-val. az egyáltalán nem sok, sőt! Esetleg talán a gyorsulását tudod kihasználni, de gyorsan felmásznak a számok 120-ig, aztán teheted a kettest, és nincs megállás. Még egy 600-as sportgépen se!
Továbbá lehetetlent kérdeztél. Nem akarsz lemondani a sportmotorról, és a 600-as szóba se jöhet (szóval te mindenképpen megveszed az 1000-es CBR-t), de azért segítsünk kiválasztani az arany középutat. Oké, félreteszem a lehetetlen igényeid, hogy segítsek megtalálni az arany középutat:
Ajánlom a CBF 600-ast, 78lóerővel egyáltalán nem gyenge, főleg nem 15 után. Talán még sok is. Vagy ott a Hyosung 650-es sportgépe, ami sportmotor, de egyben nem egy koporsó, és bizonyos mértékben kihasználható. Továbbá ott a Kawasaki ER6f, amit a legtöbb ember összetéveszt a 600-as Ninjával, és mégis egy kellemes, barátságos gép. Még nekem nagyon bejön az újabb (azthiszem 2010, vagy 2011-től gyártott) CBR 600F. Szerintem nagyon szép, viszont ez már túl erős lenne. De mit neked a 100lóerő, hisz te elbírnál a 180-nal is, nem?
Rajtad múlik ...én a "Busához " 45-évesen nőttem fel ...
Széles utat ! :)
15 24 nek
nem képzelem magamról h elbirok a 180 lóval pont azért is kérdezek!sőt pont h tudom h nem bírók el vele csak azért írtam ide h tapasztalatokat gyűjtsék véleményeket olvassak!szted ha nem lenne agyam nem gondolkodnek hírnek ide és megkérdezném?egyébként igen nem szeretnék lemondani a sportmotorrol de meghalni sem sztnek!azért gondoltam g esetleg itt kaphatnek pártatlan elfogulatlan segítséget ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!