Ha nem fő uton megyek motorral simsonnal jogsi nélkül hanem ilyen lucernáson meg ilyenek akkor nem büntett meg a rendör?
csitt ne ugas !!! ne érdekel anyelvtanod egyépként mennyetek igazi melót végezni a a szántóföldeken meg az erdőkben és megtudjátok hogy ott milyen közlekedési szabályok vannak nem eggyenlő azzal aholt te beűlsz az asztrádba és szépen kocsikázól itt mindig a megrakodtnak van elsőbsége és annak aki dolgozik nem város nem közűt szóval ne ugassatok olyanba ahol még nem is jártatok az iroda nem minden és ati nyelvtan pedagógiai marhaságotok kíváncsi vagyok hogy anyelvtan könyved termel e bűzát és szerez neked tüzelőt nem akapcsolós gáztüzelésre gondolok szóval nem kéne lenézni másikat
Nincs igazad akkorsem és kész lépj ki az irodádból a valóvilágba :)
Ebből is látszik hogy nekem van igazam mert már a nyelvtannal kötekedsz nyertem hurááá ?
És hányszór mondjam ez nem egy helyes író fórum szóval tehetc egy szivsséget anyelvtan könyveddel s csak joban tudom mi folyik az erdőn én is vezettem nem egyszer teherkocsit is ott mert a főnök azt mondta és érdekes ott kint mindig elsőbségem volt egy terepjáróval szemben mert ott is megvan a salyát közlekedési kúltúra és illem ott nem érvényesek a közúton évő szabályok de a gyenge agyatokkal ezt nem tudjátok felfogni na mindegy csaó
De, rohadtul érvényesek ott is a közúti szabályok. Bár elég nagy idióta lehetsz ha ennyire rámondod azt hogy mások ott a szabályok. Csupán azért van elsőbbséged a nagyobb géppel mert kicsivel könnyebb lehúzódni, de ez nem csak az erdőn van így képzeld.
Helyesírás egy dolog, a fő gond nem azzal van, hanem azzal hogy belekötsz mindenbe, ez mutatja az értelmi szintedet igazán, főleg úgy hogy már páran írtuk a hivatalosat, ami alapján a rendőr is eljár(mert az nem úgy fog eljárni ahogy neked tetszik) de azért még most is erősködsz a hülyeséged mellett, aminek ehhez a kérdéshez semmi köze.
Persze most majd megint írsz pár sort, amiben okoskodsz hogy így meg úgy van igazad, de végül is a te billentyűzeted kopik. Én részemről befejeztem, a kérdező megkapta a választ(persze nem tőled)és ennek az oldalnak ez a lényege.
Én már rájöttem, hogy nem érdemes magyarázni. Nem fogja megérteni, megmarad a saját értelmi szintjén.
Én bejelentettem az ide nem illő bejegyzéseit, amikor már senki nem válaszolt, még bevágott 2-3 választ, hogy ő a király, erre engem figyelmeztettek, hogy nekem unszimpi, és vigyázzak mert ki fognak tiltani.
A színvonal sajnos az egész országra jellemző..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!