Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ciki lenne egy simsonnal...

Ciki lenne egy simsonnal járni suliba? 8. os vagyok

Figyelt kérdés
van egy teljesen felújított simsonja apámnak, amit alig használ, én meg letenném a jogsit rá, és azzal járnék suliba, az nagyon ciki lenne igaz?
2012. nov. 25. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
50%

Kezdeni nem jó?

Másnak még biciklije sincs, a Te korodban nagyonis tekintélyes ha valaki erre adja a fejét, persze ne járj vele 23éves korodig mert ciki és illik váltani rendes motorra, amibe nem kevergetni kell benzint

20/F

2012. nov. 25. 15:56
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

kit érdekel hogy ciki? nálunk sokan jártak robogóval, simsonnal suliba

egy totál szakadt, állandóan lerobbanó simson tényleg gáz, de így abszolút nem :)

2012. nov. 25. 16:15
 3/8 anonim ***** válasza:
67%

az ciki amit annak érzel:D Ha pl. lerobbanna a motorod akkor nem mindegy hogy kifigurázod elkezdessz az esettel viccelődni vagy szerencsétlenkedve behúzott farokkal tolod tovább..hidd el nekem, minden csak kisugárzás kérdése:D

Természetesen vannak kivételek, de normális határokon belül mindent a magad oldalára tudsz fordítani, és ne foglalkozz olyan emberekkel akik esetleg még ezek után is megszólnának..kik ők?? az a fontos nekik hogy mivel jársz iskolába? akkor nem te, és nem normális értékek..az ilyenek hagy versengjenek egymással kinek van komolyabb gépe stb..mert mással nem tudnak felvágni, csak az anyagi értékeikkel, és ez a legnagyobb bajuk:) csak még nem tudják:)

Mindemellett a simson szerintem abszolut nem gáz. Én robogós voltam/vagyok, de nem becsülöm le a simsonokat. Azokat a simsonosokat becsülöm csak le, akik lebecsülik a robogósokat:D:D

Teljesen jó lesz azzal járnod, sok sikert hozzá:) másrészt mint minden motornak szinte, de talán a simson/etz rétegnek még komolyabb "klubbja" van, egy közösséghez fogsz tartozni csinálgatod,szerelgeted,probálod kihozni a maximumot a motorodból, ötleteket olvasol hozzá neten, teljesen jó hobbinak is:D

Ne foglalkozz SEMMIKÉPPEN ilyen szinten azzal, hogy mi számít gáznak, mi nem..jó ne menj be skótszoknyában az iskolába:D de kb ennyi..:D Nem akkor leszel jó a csajoknál ha folyamatosan azt nézed mi a menő meg mi a gáz, hanem akkor ha ahhoz hasonlóan ffogod fel a dolgokat, és alakítod a személyiséged, amiket írtam..:)

De, ez csak az én véleményem:D

18F

2012. nov. 25. 16:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Én is 8.-ba tettem le a jogsit segédmotorra, és nekem is simsonom volt. Egyáltalán nem éreztem cikinek, sőt még menőnek is, mert nem sok embernek volt jogsija és hozzá motorja :) De akinek volt az biztos hogy azzal járt, és egy helyre parkoltunk a suli elé stb. Nekem nagyon tetszett :D Aztán már 16 éves korom fele kezdett talán kicsit ciki lenni, ekkor váltottam nagyobb motorra, eladtam a simsont stb. :)
2012. nov. 25. 17:56
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Miért lenne ciki? Én most 18 évesen vettem egyet. Rövidebb távokra tökéletes. Akik leszólják majd, azoknak vagy nincs egyáltalán motorjuk vagy pedig robogós ficsúrok, akik még váltani se tudnak. (nincs bajom a robisokkal, csak azokkal akik szarozzák a simsont)
2012. nov. 25. 18:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Nálunk még menő volt, aki nyolcadikban simsonnal jött suliba.
2012. nov. 25. 20:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell foglalkozni másokkal a lényeg ovatosan és körültekintően vezess hiszen mindenki tudja két fajta motoros létezik aki már esett motorral és aki eztán fog esni.
2012. nov. 26. 07:16
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én még dolgozni is Simsonnal jártam sokáig,szerintem nem ciki,és kortalan. Felnőttek is járnak Simsonnal.
2012. nov. 26. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!