Ciki lenne egy simsonnal járni suliba? 8. os vagyok
Kezdeni nem jó?
Másnak még biciklije sincs, a Te korodban nagyonis tekintélyes ha valaki erre adja a fejét, persze ne járj vele 23éves korodig mert ciki és illik váltani rendes motorra, amibe nem kevergetni kell benzint
20/F
kit érdekel hogy ciki? nálunk sokan jártak robogóval, simsonnal suliba
egy totál szakadt, állandóan lerobbanó simson tényleg gáz, de így abszolút nem :)
az ciki amit annak érzel:D Ha pl. lerobbanna a motorod akkor nem mindegy hogy kifigurázod elkezdessz az esettel viccelődni vagy szerencsétlenkedve behúzott farokkal tolod tovább..hidd el nekem, minden csak kisugárzás kérdése:D
Természetesen vannak kivételek, de normális határokon belül mindent a magad oldalára tudsz fordítani, és ne foglalkozz olyan emberekkel akik esetleg még ezek után is megszólnának..kik ők?? az a fontos nekik hogy mivel jársz iskolába? akkor nem te, és nem normális értékek..az ilyenek hagy versengjenek egymással kinek van komolyabb gépe stb..mert mással nem tudnak felvágni, csak az anyagi értékeikkel, és ez a legnagyobb bajuk:) csak még nem tudják:)
Mindemellett a simson szerintem abszolut nem gáz. Én robogós voltam/vagyok, de nem becsülöm le a simsonokat. Azokat a simsonosokat becsülöm csak le, akik lebecsülik a robogósokat:D:D
Teljesen jó lesz azzal járnod, sok sikert hozzá:) másrészt mint minden motornak szinte, de talán a simson/etz rétegnek még komolyabb "klubbja" van, egy közösséghez fogsz tartozni csinálgatod,szerelgeted,probálod kihozni a maximumot a motorodból, ötleteket olvasol hozzá neten, teljesen jó hobbinak is:D
Ne foglalkozz SEMMIKÉPPEN ilyen szinten azzal, hogy mi számít gáznak, mi nem..jó ne menj be skótszoknyában az iskolába:D de kb ennyi..:D Nem akkor leszel jó a csajoknál ha folyamatosan azt nézed mi a menő meg mi a gáz, hanem akkor ha ahhoz hasonlóan ffogod fel a dolgokat, és alakítod a személyiséged, amiket írtam..:)
De, ez csak az én véleményem:D
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!