Maxwell90 kérdése:
Kb 50. ezer forintbol mit lehet csinálin egy simsonnal h terepre is alkalmas legyen? Gondolok azért arra h erösebb legyen meg ilynenek, mekkore gumi köpeny való a simsonra?
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 15:54
1/3 anonim válasza:
a simson soha nem lesz alkalmas ugratásra és erős terhelésre! ennyiből max megerősítheted a vázat hegesztessél/merevítéssel gumit nem éri meg rátenni sztem. meg a legjobb tuning egy hetvenes hengerszett,hogy ne keljen agyon pörgetni és előre 13-as fogaskerék. de mondom,ne akarj belőle crossgépet csinálni!
2/3 A kérdező kommentje:
nem is akarok ,ugratni se csak haveroknak pitbike van és sokszor megyünk terepen és én ott azért lemaradok,jó lenne ha erösebb lenne picit meg gyorsabb,én gis arra gondoltam h 70 es re megcsinálm ,akkor kb 15 fogaskerékkel mennyit menni és 13 assal ?
2013. jan. 24. 16:05
3/3 anonim válasza:
13-as fogaskerékkel kb 50-60 km/h között bír menni,viszont azért lesz is benne erő! 15-ös kettővel több azaz kb 8-10 km/h-val több. de 4 felömlős az már elmegy 15-sel 75-80 körül is, de nagyon fog pörögni a motor. egyszerűbb ha teszel bele egy kínai 4t blokkot (pitbike-ban is ez van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!