Mit értünk driftelés alatt? Ez a példány egy komolyabb megmérettetés során lerohadna, nem versenyautó, de talán havon, jégen csúszkálni elég lehet.
2012. ápr. 8. 16:40
2/9 anonim válasza:
...már persze ha beindul.
2012. ápr. 8. 16:41
3/9 Agytörzsi Prof. válasza:
Kőkemény a gép! Salakon esetleg kipörög a kereke, de ezzel aszfalton maximum nyikkantani tudsz.
2012. ápr. 8. 17:20
4/9 anonim válasza:
Driftelni többszáz paci az igazi,egy 1.8 motor karcsú.
Láttam egy e36-ot ötezres mocival - na az már igen!
:D
2012. ápr. 8. 18:57
5/9 anonim válasza:
A sarkon ökörködni esetleg jó, normális drifthez kevés. Ott általában 3,5 litertól és 300Lóerőtől indulnak a motorok.
Kivétel Zentai féle Sierra 2.0 ZetecTurbo és a FocusRS 2.5 turbo. Igaz itt az RS szintén 300 ló fölött van :)
2012. ápr. 8. 19:09
6/9 anonim válasza:
Jajj, hagyjuk már ezt a többszázlóerős dumát, egy tök alap AE86 Hachirokuval is lehet már jókat driftelgetni, az sem sokkal több 100 lóerőnél. Ha a kérdező nem versenyszerű driftelésre gondol akkor elég lehet, de szerintem ez már szét van nyúzva nagyon, tehát lehet nem bírja sokáig, arra hogy valaki megadja neki a kegyelemdöfést pont jó.
2012. ápr. 8. 19:15
7/9 anonim válasza:
"Jajj, hagyjuk már ezt a többszázlóerős dumát, egy tök alap AE86 Hachirokuval is lehet már jókat driftelgetni, az sem sokkal több 100 lóerőnél." << lehet, csak a tököli "pályán" a 130+ lovas Lada nem tudott végigmenni egy íven.
Én is írtam, komolytalankodni lehet vele, komolyabb dolgokhoz nagyon sovány.
2012. ápr. 8. 20:28
8/9 anonim válasza:
" lehet, csak a tököli "pályán" a 130+ lovas Lada nem tudott végigmenni egy íven."
Egy 500 lóerős Mustang sem tudott volna, a Lada futőműve nem ilyesmire van kitalálva, a BMW-é vagy a Hachié meg mondjuk tökéletesen alkalmas driftelgetésre.
2012. ápr. 8. 20:44
9/9 anonim válasza:
Épített Lada volt. A többi driftre épített autónak is sikerült. Ne vedd sértésnek, de nem csak gépen kéne driftet nézni ;-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!