Tudtok mondani olyan autót ami terepre/autópáyára is egyaránt alkalmas?
Nekem eddig a Dacia Duster jött be, mert nem a túlterpjárós kinézetű autó, de megy a terepen is és az autópáyán is remekül.
Ti tudtok hasonlókat mondani?
A válaszokat előre is köszönöm!
Mit értesz 'alkalmas' alatt? A kérdésedre akár a kispolszki is helsyes válasz lehet, hisz' elpöfög az autópályán is, meg a földúton is.
Egy olyan jármű, ami autópályán, nagy sebességnél (150+) is biztonságos, stabil soha nem fog komoly terepen 10 méternél messzebb jutni - már amennyiben terepnek nem az egyszerű faluszéli földutat vesszük, hanem mondjuk tengelyig érő sarat, emelkedőkkel, sziklákkal megspékelve.
Dacia Dustert javaslom én is.
Jómagam is Dacia tulajdonos vagyok, 7 személyes MCV-t nyüstölök megelégedéssel.
Csak hát a Duster benzines zabál, a gázolaj meg emelkedik, nehéz döntés mit kellene venni igaz?
Suzuki Sx4
Most jöhet a lepontozás hogy "nem" autó
árban is egészjó 2éveset már 1milióért kaphatsz
nagyon jó mint egyaránt városi kocsikázásra mint autópályaira illetve terepre a 4kerékmeghajtásának köszönhetően... nem fogyaszt sokat.könyen irányitható ellenben a terepjáró fajtákhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!