Mz ES 250/1-es Trophy alkalmas még közlekedni?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a gép, és olyan kérdéseim lenne, hogy mennyire alkalmas a közlekedésre? Mennyit eszik 100-on, mennyi a vége, az utazója, ilyenek. Esetleg ki lenne cserélve az elektronika 12 voltosra.2012. nov. 25. 16:42
1/18 anonim válasza:
2/18 A kérdező kommentje:
Hú, az a 6-7 sok...:/
2012. nov. 25. 17:27
3/18 A kérdező kommentje:
Kevertem, /2-re gondoltam én is:)
2012. nov. 25. 17:30
4/18 anonim válasza:
5 literre le lehet vinni a fogyasztását. Lehet vele közlekedni természetesen ha jó állapotban van.
5/18 A kérdező kommentje:
Most van egy 250-es, V2-es, 4 ütemű Hondám, az olyan 4-5 körül eszik. Csak minden vágyam egy Trophy volt, azzal a szupi lábvédővel. Imádnám, csak ha egy picit húznám neki, már lezabálná a gatyámat. ETZ-m volt, 125-ös, az evett 4-5 litert.
2012. nov. 25. 18:32
6/18 anonim válasza:
Hobby motornak attól még jó lehet.
7/18 A kérdező kommentje:
Csak sajnos nem lenne meg a keret a két motor fenntartására:/
2012. nov. 25. 18:50
8/18 anonim válasza:
"Hú, az a 6-7 sok...:"
Persze, hogy sok, de ne felejtsd el, hogy ez egy több mint 50 éves, kétütemű konstrukció!
9/18 A kérdező kommentje:
Nem felejtettem, csak azért olyan 4-6 literrel inkább megelégednék.
2012. nov. 25. 19:19
10/18 anonim válasza:
A fogyasztása megfelelő elektronikával új kipufogóval le lehet vinni 4 literre,városban 5liter ígyis úgyis meg lessz.
Hogyha ilyet akarsz venni akkor törekedj a gyári állapotra!
Amúgy nagyon jó kis motorok,egyszer veszel egyet hé ha már rajta vagy azt a feelinget nem adja vissza semilyen újabb típusu motor.Amúgy a közlekedésben is megállná a helyét a gép,mert ezek is azért tudnak menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!