Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mz ES 250/1-es Trophy alkalmas...

Mz ES 250/1-es Trophy alkalmas még közlekedni?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik a gép, és olyan kérdéseim lenne, hogy mennyire alkalmas a közlekedésre? Mennyit eszik 100-on, mennyi a vége, az utazója, ilyenek. Esetleg ki lenne cserélve az elektronika 12 voltosra.
2012. nov. 25. 16:42
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
A mostani motorom se sokkal fiatalabb. 1984-es Honda. Olyan kis japán méregzsák. De volt már MZ-m, igaz, hogy ETZ, de annak is megvolt az a jó kis fílingje! :)
2012. nov. 25. 19:50
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekem 250 ETZ-zém van és nagyon imádom!!!

Már nem is gondolkodom nagyobb motorokban.

2012. nov. 25. 20:01
 13/18 A kérdező kommentje:
De a Trophynak mégis csak más fílingje van! Nem annyira sportos, olyan, mint egy hajó. :)
2012. nov. 25. 20:09
 14/18 anonim ***** válasza:
Amenyiben csak eltérő az a kaszni és a magasság,máshol van amoci súlypőontja de ugyanaz a lélek hajtja és ez köt össze minden Mz tulajdonost! :)
2012. nov. 25. 20:22
 15/18 A kérdező kommentje:
Ez igaz, csak amíg az Etz egy sportosabb gép, addig a Trpohy egy túrásabb masina!:)
2012. nov. 25. 20:48
 16/18 anonim ***** válasza:

Tudod Én sosem tartottam sportos gépnek az ETZ-zémet,mert azért az teljesen más kategória,jó mondjuk mikor előzök és minden okés akkor néha csinál olyat ami engem is meglep :)

Mondjuk ezt a sportos dolgot azért gondolod mert még mindig vannak Mz versenyek és többnyire ezeken használták illetve használják az ETZ-ket,de előfordul ugyanúgy TS-ek is azok meg szinte ugyanazok mint a Trophyk kivéve a lámpát,tankot,szélterelőt.De felesleges vitatkozni hogy melyik milyen mert mindegyik gyártmány nagyszerű!!!

2012. nov. 26. 19:51
 17/18 A kérdező kommentje:
Én a Trophy felfüggesztéséhez és teljesítményéhez viszonyítva tartom sportosnak, mert amúgy kicsit chopperes. De a Trophy sétahajó felfüggesztésével nem hinném, hogy le bírnám lábtartóig dönteni, mint az ETZ-t...
2012. nov. 26. 19:54
 18/18 anonim ***** válasza:

"..a Trophy sétahajó felfüggesztésével nem hinném, hogy le bírnám lábtartóig dönteni, mint az ETZ-t..."

Pedig le lehet, az én lábtartó gumim mindig le volt kopva!

Egyszer ezért zavartak el műszaki vizsgáról, mert kilátszott a lábtartó fém vége!

Egyébként: Butaság egy lengővillás motort(MZ-ES...) egy teleszkópossal(ETZ) hasonlítani menettulajdonság alapján!

2012. nov. 27. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!