Mz ES 250/1-es Trophy alkalmas még közlekedni?
Nekem 250 ETZ-zém van és nagyon imádom!!!
Már nem is gondolkodom nagyobb motorokban.
Tudod Én sosem tartottam sportos gépnek az ETZ-zémet,mert azért az teljesen más kategória,jó mondjuk mikor előzök és minden okés akkor néha csinál olyat ami engem is meglep :)
Mondjuk ezt a sportos dolgot azért gondolod mert még mindig vannak Mz versenyek és többnyire ezeken használták illetve használják az ETZ-ket,de előfordul ugyanúgy TS-ek is azok meg szinte ugyanazok mint a Trophyk kivéve a lámpát,tankot,szélterelőt.De felesleges vitatkozni hogy melyik milyen mert mindegyik gyártmány nagyszerű!!!
"..a Trophy sétahajó felfüggesztésével nem hinném, hogy le bírnám lábtartóig dönteni, mint az ETZ-t..."
Pedig le lehet, az én lábtartó gumim mindig le volt kopva!
Egyszer ezért zavartak el műszaki vizsgáról, mert kilátszott a lábtartó fém vége!
Egyébként: Butaság egy lengővillás motort(MZ-ES...) egy teleszkópossal(ETZ) hasonlítani menettulajdonság alapján!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!