Dévid503 kérdése:
A motoromon elment az elsö fokozat. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok vetem egy motort(gilera rc 50)nem volt rajta berugokar ezért csak tolásra indult 3* amikor elinditotam mentem vele és egyszer csak elment az 1-fokozat nem vesszi be ,nem is lehet be rakni mi lehet a baja?
aki tud valami hasznosat hozzászolni kérem tegye meg!
(azt pedig énis tudom hogy szerelö tudja mi a baja, megnézi,megcsinálja de ez az utolso amit akkarok meg jo lenne tudni énis meg e tudom itthol csinálni,vagy ha nem menyibe fog fájni érdemes e megcsináltatnom.
#motor elment a fokkozat #sebeségválto #rossz válto #motor válto
2013. febr. 18. 10:23
1/2 anonim válasza:
Azért javaslom a szerelőt, mert nem valószínű, hogy otthon meg tudnád csinálni. Ha van hozzá elég merszed, és elég ügyes vagy, széttkaphatod a váltót, megnézni, mi a gubanc, én ehhez nem vagyok elég tökös, váltóhoz inkább nem nyúlok.
Sok sikert! :)
2/2 A kérdező kommentje:
hát ithhol szeretom volna megcsinálni de ha nem lesz semmi elöb,utob ugyis az lesz a vége (szerelö)
2013. febr. 19. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!