Nag problemam van! Nem megy a ventilator au autoba az 1-2-es fokozat kepzeljetek. Csak a 3 dikon indul el de az meg nagon hangos. Mit tegyek?
Most mit tegyek?mi lett vele hogy az 1-2es fokozaton nem meg?erdekes szuksegem lenne ra mivel surgos a dolog.
Koszonom a segitseget!
3mas 4 es fokozat is van.
Koszi a segitseget opel astrarol lenne szo Disel auto
Hat hol kell azt kicserelni?Hol van aza a ventilator?
Az ablaktorlo alatt? vag bent valahol a kesztyutartonal?
Koszi megegszer a segitseget!
ezekelott is a 3mas nagon fujt tudod szoval hangos meg vihar is jart vele,
ami nem illik elegge
nekem nem tetszik a viharozas szejjel fujja a aszememet
de nem ertem az 1 es 2 es miert nem meg mit kene tenni?
Szolhatnal valami magyar Csavonak aki ert hozza mert en 2500kmterre vagok es legalabb belenulnak vagy a biztositekokot megsasolnam Meg rendelnek neten valamit es en is,
de elis vihetem valami sikkes szerelohoz nem valami kejenche
Írták a megoldást.
A biztosítékot hiába nézed, nem az egyes fokozatok, hanem a ventilátor motor van biztosítva, de az nem ment ki, mivel 3-4 fokozaton működik. A két előtét ellenállást kell cserélned. Ennek nem javaslom, hogy nekiállj, ugyanis azt sem fogod tudni, hogy milyen ellenállást vegyél, vagy, hogy honnan tudod melyik a rossz. Keress egy hozzáértőt!
Nagon szepen koszonom a valaszodot!
Np latod ez a beszed legalabbb ha elmegek az oreghez valahova hog szerelje meg legalabb nem csintalankodhat velem mert hanyadan fogok alni es tudni fogom hog az ellennallas a szamit
nem razhat-nak at
koszi de en miert nem tudhatom meg hol az ellenalvas?
Koszi aa tippet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!