Hogy kell olyan hangosan hallatni a zenét, hogy messziről hallják, hogy jövök?
Akik ilyen erősen hallgatják a zenét a kocsiba, hogy 200 méterről hallom azok hogy csinálják?
Most van mélynyomó a kocsiban, és igazából a zene nem hangos, csak a mélynyomó erős, és onnan hallatszik ki a basszus, vagy tényleg kitekerik a kocsiban a zenét?
Valószínűleg nem OEM hanem aftermarket cuccok vannak a kocsiban,de ez a 200 méterről hallják hogy jövök stílus azt jelzi,hogy nincs semmi egyéniséged ,de ezzel feltűnősködsz.
Van ismerősöm aki szokott hangnyomás versenyre járni ,mégse közlekedik így. Nekem is ki van minden hangszóró ,kábel,fejegység cserélve a kocsiban ,sőt van mélyláda meg erőlködő is ,még se közlekedem vele így...sőt,lakott területen leveszem a basszust,estére meg kikapcsolom a mélynyomót meghajtó erősítőt... Nem szeretem én sem ha zavarnak a pihenésben pl .
montihun válasza:
Igazi nyomorék vagy.
A válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad.
Na, ez nagyon jó! :D
Mosolyogtam rajta egy nagyot. (Sőt, erősítettem is azt a 100%-ot!)
Ha nekem akar valaki muzsikálni akkor, csak üveghangnál váltson :D
Egyébként (bevállik) Opel Astra Caravan 1.6 twinport, 8 hangszóró, Lg rádió. Ennél minden kihalatszik :d
Egyébként , ha semmi nem hallatszik ki akkor az azt jelenti jó a szigetelés :D
"Közlekedés biztonságának gondatlan veszélyeztetése a kocsiból kihallatszó zene."
ja persze, meg ha illatosítót teszek a kocsiba az is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!