1 éves Ford Fiestámat hamarosan szevízbe kell vigyem. Tudtok nekem egy megbízható helyet Budapesten vagy környékén ajánlani? Illetve melyik helyeket kell messziről kerülni?
hali
Személyesen nekem nincsen autóm ,de ezek a srácok nagyon képben vannak és segítőkészek mindig.
Megérné regisztrálni mert a boltokban is kapsz kedvezményt ,ha regelsz O_o
Itt mindenkinek fordja van és tuti tudnak neked jó helyet mondani;)
Gyűlölöm a márkaszervízeket!
Mert amennyire segítőkészek és mosolygósak,pont annyira kampósorrúak!
Egy olajcserét (valószínűleg arra viszed) nem fogsz megúszni 40 ezer alatt! És az olaj ára kb 8000 ft. Ha Castrol.
De igen,ez így van.
Nézd,én nem akarlak lebeszélni a márkaszervízről,de az általuk nyújtott "garancia" egyenlő a nullával.Ők is pontosan tudják,hogy a kocsid még 10 évig el fog menni úgy,hogy csak olajat,-ill.100 ezernél vezérműszíjat kell cserélni.Ez egy óriási lehúzás.
Értem. Én is így gondolom. De nincs ötletem se, hogy hová vigyem (se márkaszervíz, se más)
Tudnál ajánlani valakit?
Köszi
Én a Klapka utcai szervízbe járok,a József Attila színház mögött van,az Árpád hídhoz közel.Őket bátran merem ajánlani.
Kérdezz rá náluk a dolgokra.
06 20 9233 803 vagy 451 47 55
14:05 "Dolgoztam márkaszervizben, tudom mit beszélek"
Akkor biztosan azt is megtudod mondani,miért szerepelt a számlámon 2500 ft,"ablakmosófolyadék" címszó alatt...
1,Mondtam, hogy vannak kivételek.
2,Mondtam, hogy drágább.
Vannak kivételek,igen.
Kivétel a márkaszervíz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!