Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van valami turbó utánnozós cucc?

Roli666 kérdése:

Van valami turbó utánnozós cucc?

Figyelt kérdés
ami tényleg váltásnál és gázelvételkor turbót utánnozza, néztem ezt a "turbo Whistler"-t valakinek vélemény?
2013. jan. 9. 20:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
83%

Ó, ezek már a stage 2-höz tartoznak, tod' mint a nídforszpídben.

A piros féknyereg meg köztudott hogy +5lóerőt dob, ha összekened a tárcsát is akkor +10-et, teljesítménytuninról meg nem volt szó.

Különbenis mit keseríted el szegény srácot, most letargiás lesz mer' nem elég menő, meg amúgyis, a szőrös kormányvédőt meg a dobókockát kihagytad.

Egyébként meg nem iszok rendesen mostanában, úgyhogy nem úgy forognak a kerekek mint régen.

K ügynök, általánosban a turbó rágó volt a menő, aztán a suli mögött cigizés meg a wcben smárolás, kitömött melltartókra nem emlékszem. Arra igen hogy 6.ban kaptunk egy igazgatóit amiért a lányöltöző ablakánál leskelődtünk a nyolcadikasokra, de azok eredeti cicik voltak. :D

zerger: Harkonnen már nem mai motoros, öregszik oszt' romlik a hallása (bocs kolléga, amúgy tényleg így van).

Na mostmár belemásztam mindenki lelkivilágába, elégedetten eszek egy pizzát. :D

2013. jan. 9. 22:38
 22/24 anonim ***** válasza:
75%

Jaj, tényleg, gondolhattam volna... Futóművet és féket a hülyék tuningolnak, A MOTOR A LÉNYEG!

Én meg nem mászkálok itten senki lelkivilágába, van jobb dolgom is: megtaláltam a borosüveget, mindjárt kezdődik az észosztás expert szinten. :-)

2013. jan. 9. 22:48
 23/24 anonim ***** válasza:
Nincs "turbó utánnozós cucc"...
2013. jan. 9. 23:20
 24/24 anonim ***** válasza:

A hallásom még hagyján, de a látásomis odavan! Régen elég volt egy pillantás a kötélen száradó bokorugró bugyira és egy órán át fickós voltam, most meg egy órát bámulom a félmeztelen nőket a plázában és csak egy pillanatra leszek fickós!

:(

2013. jan. 10. 16:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!