Roli666 kérdése:
Van valami turbó utánnozós cucc?
Figyelt kérdés
ami tényleg váltásnál és gázelvételkor turbót utánnozza, néztem ezt a "turbo Whistler"-t valakinek vélemény?2013. jan. 9. 20:54
1/24 anonim válasza:
Minek? Az ezres homasitatunying-swiftre hogy még röhejesebb legyen?
2/24 anonim válasza:
most akkor csak az a lényeg hogy meglegyen a hanghatás? vagy kéne plusz paci is?
3/24 A kérdező kommentje:
második: hát 1.3-as swiftet nemnagyon lehet nyomatni fel, max gti hibriddé, de arra még gyüjteni kell :) hát hang lenne a lényeg, lefújószeleppel meglehet oldani?
2013. jan. 9. 21:18
6/24 anonim válasza:
És mi fog neked lefújni a szelepen? kompresszor?xD
7/24 anonim válasza:
szerintem ne égesd magad ilyennel. tedd félre a pénzt másra
8/24 anonim válasza:
én úgy tudom hogy a lefújószelepet csak turbós autóba lehet tenni
10/24 anonim válasza:
Ne tegyél bele lefújószelepet, nem szereti a szívómotor. A "turbo whistle" névre hallgató kütyünek pedig inkább hanyagold, ha jót akarsz. A turbó fütyülését próbálná utánozni, de nem megy neki, hülye hangja van. A lefújásra meg ez sem jó. Mr. flash kollégával meg nem kell szemétkedni, mer' a végén felszívja magát, azt' neked lesz rossz. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!