Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van valami turbó utánnozós cucc?

Roli666 kérdése:

Van valami turbó utánnozós cucc?

Figyelt kérdés
ami tényleg váltásnál és gázelvételkor turbót utánnozza, néztem ezt a "turbo Whistler"-t valakinek vélemény?
2013. jan. 9. 20:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%

Inkább ülj be az autódba, tankolj és menj autózni, ne ilyen hülyeségeken agyalj már.

Ha Jani akarsz lenni, akkor meg turbósits. Na jó inkább, bizd szakemberre, mert ha össze ekecselsz valamit abból sok jó nem fog származni.

2013. jan. 9. 21:33
 12/24 anonim ***** válasza:
75%

ha szép hangot akarsz, akkor esetleg tegyél rá sportkipufogó rendszert

hengerenként leömlő sportkatalizátor, sportdob, úgy is szép hangja lesz és ha normális szettet raksz rá, akkor még csak hülyén se fognak rád nézni

igaz ez sebbe nyúlós, mert egy valamire való rendszer 400-500ezernél kezdődik

2013. jan. 9. 21:34
 13/24 anonim ***** válasza:
58%
zsebbe nyúlós* :D
2013. jan. 9. 21:35
 14/24 anonim ***** válasza:

"mr.flash válasza:

Beletaláltam. :D"

Nono, csak kapufa! 1,3 majdnemturbo 2WD a gyárgány, ammá felszaggatja az aszfaltot!

2013. jan. 9. 21:35
 15/24 anonim ***** válasza:
42%

A kipufogóvég előtt 10 cm-rel fúrd át a csövet, dugj át rajta egy 60-as szöget és hajtsd el a végét, hogy ne essen ki, az majd fütyül!

Már jónéhány éve turbós auókat hajtok, de még sose hallottam fütyülni a turbót! Nem is kell neki. Az 1,3-as 68 lovas gépről meg biztos elhinnék hang alapján, hogy turbós, miközben a lámpánál egy 3,5 tonnás Boxer is legyorsulna!

:D

2013. jan. 9. 21:40
 16/24 anonim ***** válasza:
75%

Jajj, "turbo whistler"... :D

Nem tudom megnézted-e, az lényegében egy darab síp. És bárki előtt aki minimálisan ért az autókhoz nevetségessé fogsz válni.

De természetesen meg lehet csinálni, mint mindent. Ezzel az izével eléred hogy sípoljon, egy egyszerű elektronikus áramkörrel pedig megcsinálod hogy egy motortérben elhelyezett hangszóróból a lefújószelep hangja menjen. Mikrokapcsoló a pedál alá, úgy, hogy csak teljesen felengedett helyzetben kapcsoljon, valami áramkör ami csak egyszer játssza le a rögzített hangot - mert furcsa lenne folyamatosan ismétlődne a "hááá-ksssssssszttt" hang. :D

Ha megcsináltad, akkor légyszi tegyél fel egy videót, szeretnék nevetni egy jót. :)

2013. jan. 9. 21:44
 17/24 anonim ***** válasza:
89%

Fémsípot is bele lehet heftelni, az is fütyül.

Egyébként GTI-vé átépíteni, igényesen megcsinálva, az oké. Ültem GTI-sített Swiftben, hiába "csak" 101Le, élveztem.

Viszont ráragasztani mindenféle műanyag szart (kamu légbeömlő, díszcsík,kamu cápauszony-antenna), rárakni a kamu lefújószelepet, felrakni az ajtóra a kívánságlistát, leflexelni 3menetet a gyári rugókból hogy üljön, aztán belerakni a nagy zenét hogy nedvesedjen a 15éves p*csák tangája, na az nem oké, inkább nevetséges.

Ez kb olyan mint mikor valaki zoknit rak a gatyájába hogy úgy nézzen ki nagyobb a f*sza.

De hát ugye ízlések és pofonok, a qrva anyámat szólok be, meg amúgyis nagy az arcom. :)

2013. jan. 9. 21:46
 18/24 anonim ***** válasza:
84%
Bizony Villámúr, moderáld magadat! :D Nem értem mi a problémád, általánosban nálatok is kitömködték a kiscsajok a melltartójukat hogy jobban tetszenek nektek, nem? :D
2013. jan. 9. 22:15
 19/24 anonim ***** válasza:
71%

Mindenkivel egyet értek hogy NEVETSÉGES lenne egy ilyen suzuki. jól írta az aki azt kérte hogyha felrakná ilyen fütyülő valamit akkor rakd fel a youtube-ra hogy hagy röhögjünk rajta. D

Én inkább a helyedbe ezt a pénzt amit ráköltené azt inkább tankold bele.

Harkonnen

"Már jónéhány éve turbós auókat hajtok, de még sose hallottam fütyülni a turbót! Nem is kell neki."

Akkor ezek szerint nekem kiváló lehet a fülem, mert sok kocsiba hallottam fütyülni a turbót.

Pl.:vw, opel, MAN, scania, peugeot, mercedes stb

2013. jan. 9. 22:17
 20/24 anonim ***** válasza:
82%
Még hogy levágni a rugóból 3 menetet... Hát neked ennyi a futóműtuning? Hol hagyod a 15-ös nehézfémfelniket? Mi van a mögöttük megbúvó piros féknyereggel? Hol a pirosra festett hátsó fékdob? Tudom, a Swift GTi-n sehol, de rendes tuning-Swiften bizony az figyel. Esetleg kamutárcsa, mer' az menő. És feltétlenül kellenek gumihűtő nyílások is a csavart küszöbre, nehogy túlmelegedjen a tizensok éves Kléber vagy Uniroyal abroncs. Ej, ej... Már megint csak az arcoskodás, azt' a munkát meg nem végzed rendesen! :-)
2013. jan. 9. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!