Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első kocsinak mennyire lennéne...

Első kocsinak mennyire lennének jók az alábbi autók? Többi lent

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Teljesen hétköznapi 80-90 ezer ft-s fizetéssel rendelkező fiatal vagyok. Az általam linkelt kocsi(k) nem azért kellene mert bmw ha nem azért mert egyszerűen tetszik! Tapasztalatok,vélemények e felől a típusú autó vásárlás felől? 500-600 ezer között milyen benzines,coupe autót lehetne még venni amire nem kell a gatyámat is rákölteni ha csere alkatrészre kerülne a sor? Régi swiftek kilőve nem lemez koporsó kell :) Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!!

2012. dec. 30. 15:42
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értem a kérdésed. "500-600 ezer között milyen benzines,coupe autót lehetne még venni amire nem kell a gatyámat is rákölteni ha csere alkatrészre kerülne a sor?"

Ha ekkora összeg van autóra, akkor a Bmw az egyik legdrágább, ha cserealkatrészre kerülne a sor. Én inkább opelokat nézegetném, hidd el, csak jót akarok. Olcsóbban kijösz, ha szervízelni kell. Valamelyik Isuzu diesellel biztoan jól járnál.

[link]

Én valami hasonlót néznék, de jók az asták is.

2012. dec. 30. 15:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Compact-ot vegyél, ugyanúgy 1.6 de könnyebb mint a sedan meg a copue. Nem dícsérni akarom ( dehogynem :-), de szép is XD.

Izlésesen lesötétítve sport dobbal, ültetve nagyon kis morcos :-).

2012. dec. 30. 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Az elsőnél nem írnak semmit, az is az egyhatos benzines?
2012. dec. 30. 19:36
 4/7 A kérdező kommentje:
ez jó kérdés!
2012. dec. 30. 19:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Elég necces 500-600 ezerért ilyen BMW-t venni. Inkább E30. Az még szögegyszerű. Itt az a baj hogy elég frágák az alkatrészek. Ezeket én inkább 1 millió körül nézegetném.
2012. dec. 30. 19:50
 6/7 anonim ***** válasza:

az elsőnél ott a kiírás 318i vagyis benzin :-)

Én honosítottam az enyémet, ( 316 compact ) és forintba számolva 300 ért vettem + regadó meg egyéb költségek.

Amúgy jól működik és semmi komoly baja sem volt. Amik voltak azokat szép lassan megcsináltam. Ez az első kocsim, tavasszal viszem újrafényezteteni.

Ha megveszed legalább megtanulsz szerelni egy kicsit mint én :-)

23f

2012. dec. 30. 20:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Az általad linkelt Bmw-ket nem venném meg. Az ilyen kocsik még olyan 800-900 körül mozognak. A legelső G-Astrák is érnek még 600 000-et('98) és azok nem is egy szinten vannak a Bmw-vel. Ha mindenképp német vasat szeretnél, én a 190-es Mercit ajánlanám. Azt már bőven kapsz ennyiért. Ha gondos gazdától veszed, nem sok mindent kell ráköltened. Ha nem fontos a német származás, ajánlom a Volvo 440-es, 460-as szériát.
2013. jan. 7. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!