Tudnátok mondani autókat első kocsinak?
De ne ilyen kis kocsikat mint pl WV Golf inkább nagyobbakat lehet kombi is lehet öreg is de ne egyen túl sokat :)
Eddig szüleim ford mondeojával jártam 2000 cm3 kb 6 litert eszik városban.
Olcsó is legyen,nagy is legyen,keveset is fogyasszon,mindegy Német vagy orosz..XD
Leszűkül a kör,vegyél egy G /házmester/Astrát!
Egyébként mennyit szánnál rá? Csak azért, mert 700ezret írtál, de inkább ezeröcsi, az 150-200ezer, a Wartburg is max 150ezer. Mennyit adnál érte? Meg 700ezerből legyen is a neveden, meg a kötelező szervíz elvégezve? Mert akkor inkább 600ezer a max és abba már nem igazán fér bele a G Astra. Na m1, szerintem egy Dízel F Astra lenne neked a legjobb. Abból meg olyat választasz, amilyet akarsz: 4 ajtós lépcsőshátú, 3 vagy 5 ajtós ferdehátú vagy 5 ajtós kombi. Gondolom szüleid Ford Mondeója is dízel. De ha meg vagy vele elégedve, vehetsz Ford Fiestát is. Igaz, nem túl nagy, de 4 ember kényelmesen elfér benne és a benzines motor is beéri 8 liter alatt. Egyébként ha megteheted, hogy veszel egy jobb autót, akkor miért vennél Ladát?
Egyébként az én kedvencem ebben az árkategóriában az Audi A4 TD. De a benzines is elvan 8 literrel bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!