Valaki meg tudja nekem mondani h egy 600-as motorú trabira mennyibe fájnak az adók meg iylenek? Kezdő vezető vok első kocsim lenne.
Online biztosítás kalkulátor, írd be guggliba
és megtudsz mindent
Szerintem olyan 50ezer körül fáj/év
de számítsd ki a kalkesszel...
plusz amit ráköltesz, mivel még kétütemű járműről van szó (benzin mellé olaj is kelleni fog, mivel nincs már keverék)
Az sem kizárt hogy katalizátort kell rátenned az viszont nem két fillér lesz.
Bármilyen olcsó inkább a kispolák barátom.
köszi
utolsónak: természetesen valami korszerűbb jobb állapotban lévőre gondoltam nem arra amelyik a legtöbb füstöt pöfögi..:)
Akkor vegyél 4 ütemű Trabit! Bár abban már 1.1-es VW motor van ha jól tudom.
Amúgy, amit az első írt biztosításra, azt én kicsit soknak tartom. Nekem egy régi Ladám van és arra kb. 25e éves szinten a biztosítás. Igaz, ez attól is függ, hogy hol laksz, mióta van jogsid, milyen a bónuszfokozatod, stb.
kispolák? az egy gönc, nem ér semmit
ne mondd hogy olyan drága az olaj
A MOL Sprint 2T (ami már elég jó minőségű, én a tuning Simsonhoz is azthasználom és imádja) 2000Ft 1 liter de az az 1:40 keverék esetén 40 liter benzinhez elég. és az kemény 50 Ft literenként. Viszont egy alap Trabi 6-7 l körül fogyaszt szóval nemvészes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!