Mi történik ha kis sebességnél elbambulva rükvercbe raktam a kocsit és valami koppanó hangot hallok, de ezután ráeszméltem és egyből benyomtam a kuplungot és megálltam? Lehet valami baja a kocsinak? :S
Figyelt kérdés
Nem nagy sebességnél történt ez olyan 5-10 km/h-nál2012. dec. 15. 20:58
1/9 anonim válasza:
Nagy baja nem hiszem hogy lett
Csak megzenélteted a tolófogaskereket
Egy ismerősöm 30-cal ment akkor csinálta ezt és semmi baja se lett
Ahhoz hogy elromoljon sokszor kéne csinálni (viszonylag)
2/9 anonim válasza:
ezt nem értem,a rükverc egész máshol van.oda kapcsolni .hogy lehet?
3/9 anonim válasza:
Ennyit túlél, de ha lehet kiméld a fogaskerekeket:D
4/9 anonim válasza:
Második válaszolónak
Ne a saját kocsidból indulj ki Van olyan kocsi mely 5 sebességes és a hatodik helyén van a hátrameneti fokozat
(nem kell lenyomni illetve felhúzni semmit sem)
Igaz ez ritka.
5/9 A kérdező kommentje:
Hát elbambultam és kettesbe akartam de becsúsztattam jobb szélre véletlenül
2012. dec. 15. 22:24
6/9 anonim válasza:
(Azért 5-ödikban ritkán megyünk 5-10 km/h-val.)
Ennyit ki kell bírnia. Ha eddig nem volt gond a váltóval, csak amiatt sem kéne hogy legyen.
7/9 anonim válasza:
Tipo-ban simán be lehet tenni, csak előtte nyomd ki a kuplungot, várj pár másodpercet míg megáll a forgása, tedd be és figyelj :P
8/9 anonim válasza:
Megszámoltad a fogaskerekeket , de egytől még nem lesz semmi baja.
9/9 anonim válasza:
Oktatóm mesélte, hogy egyik tanulója 3-asból rükverbe váltott. Szétesett a váltó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!